Jobba äta sova jobba äta sova

Det känns som att rubriken sammanfattar mitt liv just nu ganska bra! Däremellan försöker jag hinna/orka umgås med mina pojkar en stund innan jag slocknar på soffan... Menmen, det är ju inte för alltid :-)

I fredags var det så dags för ultraljud, äntligen! Fick titta på bebisen länge och väl för BM hade svårt att få till de bilder hon ville ha. Allt är bara fint med lilla hyresgästen och vi fick även veta vad det är för sort, men vi har valt att behålla det för oss själva ett litet tag till. Flyttades dock en vecka, från 8:e till 1:a november men det var ju åt rätt håll så det gjorde absolut ingenting :-)

Fogarna är lite som de är, vissa dagar har jag knappt ont alls och vissa dagar har jag mer problem. Även ryggen har börjat krångla och ta lite ont, vilket inte hör till vanligheterna för mig. Men försöker jag växla mellan att stå och sitta på jobbet och ta mig ut på nån liten prom då och då så funkar det!

I veckan är det ju kortvecka, skönt :-) ska bli härligt med en extradag med familjen! Nu ska jag stänga mina blå en stund, sitter på bussen. Ha en bra vecka mina vänner!