2-årsdagen!

Igår fyllde ju då Vilden alltså två år. Stora pojken! Tårtan var god och Vilden på ganska hyfsat humör, har tycker ju alltid att det är lite jobbigt när det blir mycket folk och alla är uppspelta... men det gick bra ändå =)

Lite bilder från den stora dagen;

           
Bamsetårtan!                      William 2 år!         Första ljuset...             ...och andra ljuset!


Gott och roligt med tårta =)

Många var här igår och firade, och fler kommer idag, så det lär vara en familj på Stallgatan 17 som somnar gott ikväll =)

Såg för övrigt Sweeney Todd igår kväll, riktigt bra men väldigt udda.

Nu ska jag gå och se vad Vilden sysslar med, det blev oroväckande tyst....

Söndag igen!

I går hade vi en mkt trevlig kväll, blev bjudna till S&C på surströmming, inte dumt! Sedan ordnade jag och Älskling lite mys i soffan med tända ljus, mögelost och melodifestivalen. Heja Sanna och UT MED CAROLA!

Annars har det väl hänt lite av varje, både bra och dåligt. Igår ringde pappa och berättade att han hade fått dubbelsidig lunginflammation efter operationen han gjorde i tisdags. Tydligen hade han blivit dålig på torsdagen, och Susanne hade visst messat mig, men hon hade fel nummer, så jag fick inte veta något... Det hade visst varit nära ögat för pappas del. Så jag var såklart jätteledsen hela kvällen igår, vill inte tappa min pappa när vi äntligen har en bra relation.... Hoppas bara att han hämtar sig nu.
Sen så fick jag höra idag att en granne till Affe på Granholmen har fått cancer... hade tydligen börjat i levern och nu hade det spridit sig till binjurarna och lite varstans.... tydligen ingen bra prognos. Det är så jävla hemskt, han har tre barn som är typ 13, 11 och 4 år gamla....
Ibland undrar man om sådant här elände bara slår blint omkring sig... det verkar alltid vara fel personer som drabbas. Fast frågan är ju vem som är rätt person att drabbas av det, finns det någon? Och kom inte med snacket att det finns en mening med allt, ser ingen poäng med att rycka bort en trebarnsfar från sin familj.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

På lördag fyller Vilden 2 år! Kan bara inte fatta det.... han var ju nyss pytteliten. Kolla bara!



Helt otroligt att han kan hinna växa så mycket, utan att man egentligen märker det...

Nåja, ska komma med en mer detaljerad tillbakablick på lördag =)

Nej, nu ska jag gå och försöka hitta digitalfototidningen där de skriver om ett gratisprogram för att vattenstämpla alla sina foton... vore ju alldeles lysande, istället för att sitta och märka en och en...

Puss puss

Alla hjärtans dag!!

Glad Alla hjärtans dag på er!

Eftersom det finns en sak som, mer än allt annat, är förknippad med Alla hjärtans dag för mig, så ska ni få ett litet smakprov;

image17

Är ju inte så mycket för puttenuttegulliga saker i vanliga, fall, men dessa MIRANDANALLAR kan jag bara inte motstå! har haft ett antal i olika utföranden, men de har gått sönder eller försvunnit en efter en, så nu har jag bara kvar ryggsäcken. Men den är desto gulligare :-)

Kram på er och ha en bra dag!

Snygg liten!

Har blivit tant till en liten Moa!

För övrigt har vi haft en supermysig dag tillsammans, jag och Älskling... när vi såg vädret i morse så drog vi iväg med skotrarna upp på Kärsberget. Superhärligt väder, men usel led. Men det gör inget :-) Bilder kommer

Nej, nu måste vi fara och handla.

Nu börjar det vara....

....mer än spännande, nu börjar man vara lite ängslig. Jag hoppas att allt har gått bra och att vi hör av er snart! Vi vill ju veta om vi blivit tanter och farbröder än :-)

Här hemma pysslas det på, som alltid på lördagar. Jag och S har gjort en gipsavgjutning av Vildens hand idag, så nu har jag målat ramen och väntar på att gipset ska torka. Måste för övrigt väcka Vilden snart, han verkar kunna sova hur länge som helst just nu!

Vi köpte ny bil igår! Ska lägga upp en bild snart, har själv inte sett den i dagsljus än :-D

Nej, nu ska jag fortsätta ängslas i min ensamhet...

Skandalöst länge sen jag uppdaterade

Men eftersom jag ändå inte får något vettigt gjort när det gäller pluggandet så kan jag väl lika gärna ta itu med det här istället =)

Tentan gick bra, klart godkänt, 42 poäng av 60. Så det är jag ganska nöjd med!

I söndags hade vi en mkt trevlig dag tillsammans med S&C. Vi lastade skotrarna och for till Brännmark! Vilden fick stanna hemma med farmor, för nu var det dags för skoterbus på myrarna! Förutom Älsklings och C:s fastkörningar så gick det riktigt bra =)

Vill verkligen ha en egen skoter, men vi får väl se om jag någonsin får råd med det... *suck* Att köra Rulles Trail Touring är inte direkt jätteupphetsande... menmen, man får ta vad man får!


Och igår fick jag våra gamla matstolar sålda! Trodde aldrig att jag skulle få vad jag hade begärt för dem, men tji fick jag =) Så när Vilden skulle hämtas från dagis packade vi ihop oss i bilen och drog till Luleå. Köpte hyllor på Biltema, så nu har vi i princip en hel vägg täckt av ett hyllsystem i datarummet! Mkt skönt att få lite förvaring här inne.

Nej, nu blev jag rök- och kaffesugen. Kanske ringa S och be om lite sällskap?

Kram på er