Tänkte...

slå alla med häpnad och uppdatera två gånger inom loppet av mindre än 24 timmar. Det ni! :-P

Jaha, hade alla en trevlig kväll igår? För er som inte bor på byn så kan jag meddela att denna helg är den årliga "gå ut och sup"-helgen här i Älvsbyn, dvs före detta rallarsvängshelgen (vägrar kalla ETT öltält för rallarsväng, därav före detta). Det här borde innebära att en stor del av Älvsbyns befolkning har rätt ont i håret i dag. Själv är jag väldigt glad att jag valde en lugn ensamkväll hemma istället =) är det månne ett ålderstecken??!

Pratade just med en upphetsad liten kille, nu har de varit på Skeppet och lekt i fyra timmar och han lät inte direkt sugen på att fara hem än heller =) inte för att jag är förvånad.

Jo, alltså, om ni försöker välja en film att se, så välj då att se "Milk" med Sean Penn. Har aldrig gillat Penn något vidare, men i den här filmen gör han en riktigt bra prestation. Harvey Milk var den förste öppet homosexuelle mannen som valdes till ett högre offentligt arbete i USA, och den här filmen handlar om hans liv (och död). Den var riktigt bra, och han som spelar Milks kille är rätt drägelvänlig... ;-)

Till slut; hurra, hurra, HURRA för mig och Älskling som firar (eller nej, firar gör vi inte, men ändå!) åttaårig förlovningsdag idag. Vilket borde innebära att den 25 december i år så har vi varit tillsammans i 10 år!!



Jag undrar bara, hur gick DET till?




Nej, nu ska jag återvända till att dricka mitt kaffe och njuta av den första brasan som tänts i kaminen på lääänge.

Puss på er!

Trött....

Jahapp, nu är sommarens enda nattvecka (tyvärr) avklarad. Önskar att jag hade haft fler nattveckor och färre eftermiddagar, men man får ju ta vad man får =). Däremot är jag något ur form idag, höll aldrig på att somna igår kväll pga felaktig dygnsrytm, vilket resulterade i fyra timmars sömn i natt. Ska bli väldigt skönt att krypa i säng ikväll.

Nu är det strax läggdags för Vilden, tur det kanske. Liten trött kille somnade till och med i bilen på väg hem från Manjärv idag =). Fullspäckad dag för honom; fiske, bad, lek med Jonathan och en del annat. I morgon blir det nog en rolig dag för honom också, han är nämligen bjuden på bästa dagiskompisens födelsedagskalas på Skeppet! Skickar nog iväg Älskling med honom, själv ska jag plugga så att jag får ihop den där j*vla enkäten nån gång... avskyr verkligen de här två inlämningsuppgifterna jag har kvar att göra! Men nu har jag gruvat mig hela sommaren, så nu är det verkligen dags att ta itu med det här.

Haha, sitter och ser Ice Age 1 med Vilden just nu =) Var ett bra tag sen jag såg den, men den är precis lika rolig som jag mindes! Nej, nu ska jag gå och fixa lite välling åt ungen så att han får gå och lägga sig nån gång.

Hoppas alla har en trevlig helg! Puss på er.

Födelsedagen!

Det blev som vanligt en trevlig födelsedag, dessa dagar tenderar att vara så =). Mycket främmande + mycket fika resulterade dock i en rätt speedad grabb som fick göra hyfsat tidig kväll, brukar vara bäst så.

Lite besviken på en viss familjemedlem dock, tydligen hade han glömt bort mig och dragit ut till kusten istället. Okej... nåja, han ringde då iaf och grattade, bättre än inget.

Ikväll blir det till att packa Vildens saker, han ska ju iväg till mormor i morgon kväll eftersom vi drar på 40-årsfest i Arvidsträsk! Det ska bli kul, hoppas bara att myggen inte tänker käka upp oss. Vi har utrustat oss med en HEL del myggspiraler och liknande, förhoppningsvis hjälper de något i alla fall!

Söndagen lär gå i bakfyllans tecken, men på kvällen måste jag vara i form eftersom jag fick en middag + biobesök i födelsedagspresent av Älskling! Så nu ska jag få se Eclipse! Borde kanske ta det försiktigt med drickat i morgon så jag inte riskerar att förstöra upplevelsen på bion ;-)

Nej, nu ska jag gå och hjälpa Älsklingen med att göra lite nytta.

Hoppas att alla får en bra helg!

Puss på er.

Städning, bakning och sagoläsning

Det är ungefär vad denna dag har handlat om =). En effektiv dag, vilket känns i kroppen efter några veckors slöande! Menmen, på måndag börjar allvaret (läs: polarjobbandet) så det är väl bäst att slöa medan man hinner =)

Medan jag bakade så har Älskling och svärfar jobbat på med soldäcket på framsidan, så snart är det klart! Ska bli skönt att komma upp lite från gräsmattan när man ska sola och så. Så här ser det ut just nu:



Nån gång när vi blir rika så ska det köpas in bord + stolar som är lagom stora, ett parasoll och ett sånt där myggnät som man trär över parasollet! Vore suveränt att kunna sitta ute fastän myggen och knotten är så tokiga som de är just nu.

Nej, nu ska vi vila efter en hektisk dag, blir nog att inta soffläge och se en film...

Puss på er!