Heath Ledger död

Kan ni FATTA att denna vackra karl och underbare skådespelare är död?!?!




*sörjer*


Vikten!

Har ju för katten glömt bort att uppdatera er om viktnedgången =)

Så här är veckans siffror..

Vikt 080116: 83,9 kg
Minskning senaste veckan -0,6 kg
Total viktminskning -3,1 kg

Ett hyfsat resultat, med tanke på hur jag misskött mig... fast på onsdag lär det se ännu värre ut =) Nåja, det blir som det blir, nya tag nu!

Dagen efter trevlig fest!

Tja, rubriken säger allt. Fest hos S och C igår, mkt trevligt! mycket singstar och mycket surr =)

Vi hade lämnat bort Vilden till mormor, så vi fick faktiskt sova ut i morse till och med! halv ett vaknade jag, gud så SKÖNT! älskar min son, men det är såååå behagligt att ha honom borta någon enstaka natt då och då.

Ikväll har jag och Älskling myst i soffan och sett på Constantine, bra film!

Nu dags för att börja komma sig i säng, men känner mig inte så trött... kan ju bero på sovmorgonen kanske =)

Äntligen är tentan avklarad!

Så oerhört skönt att jag äntligen har skrivit denna förbaskade tenta. Det kändes som att det gick rätt okej, inte lysande, men jag tror i alla fall att jag klarade den. Vore ju skönt att slippa tenta om dagen innan vi far till canaria...

Nej, nu ska jag gå och värma sonens välling och sen får jag ÄNTLIGEN lägga honom.. han är inte solstråle idag, kan man säga.

Vi har förresten fått dagisplats på Västermalm nu. Vi vet inte ännu hur vi ska göra, måste fundera under helgen.

Puss!

Tenta...

... i morgon, nu ska jag försöka ta mig i säng.





Tror jag kräks snart... fattar inte hur jag ska kunna sova.

Nyss....

...hemkommen från gymmet, och nu är det dags för att råplugga, så att jag är någorlunda klar tills jag ska träffa Mia i morgon och ha genomgång.

Skönt att träna det första man gör på morgonen, man blir betydligt piggare.

Kanske skriver mer sedan.

Puss!

Fick min nya kamera idag....

.... och gissa vad som låg i kartongen, tillsammans med kameran?!

Jo, detta:




VARFÖR skickar man med en SNICKERS när man packar en digitalkamera? Fullkomligt obegripligt. Och HUR ska jag kunna motstå den? OK, visst har jag väl karaktär.... eller? Nix, inte mycket. Vi får väl se hur länge den får ligga oöppnad. Men äter jag den så går nog typ hälften av mina kalorier för dagen åt.... Tror jag tar ett äpple istället.

Kanske...


Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig på sängen och titta på detta resten av dagen..



En vecka till tenta, så det är bäst jag drar upp tempot några snäpp.

Helt vanlig torsdag...

...och jag har träningsvärk.... och det värsta är att jag vet att det kommer vara mycket värre i morgon än vad det är idag :-) Första ridlektionen för terminen igår, så skönt att få komma iväg och gosa med hästarna.

Annars då? Sara har färgat mitt hår nu på morgonen, så nu är jag hyperblond =) fast åt det gula hållet, såklart... *suck* är visst omöjligt att bleka mitt hår utan att det blir gult... men vad gör man när man inte har råd att göra det hos frissan?! tur att färgen lugnar ner sig efter några dagar..

Är hundvakt idag och inatt, så nu har jag tre hundar här hemma =) Börjar vara lite trångt om golvytan trots att vi har 120 kvadrat att sprida ut oss på :-D men Paxe tar ju inte så mycket plats.

Usch, gruvar mig redan för att gå på dagis och hämta wille.... men behöver promenaden, så det är bara bita ihop!

nej, nu ska jag försöka plugga en stund...

Får inget gjort....

....börjar kännas som att risken för att den här tentan går åt helvete är överhängande stor.... :-/ Måste försöka skärpa mig.

Övrigt: Kajsa Bergqvist slutar med friidrott på elitnivå! Sörjer detta, men samtidigt tror jag att det var på tiden... hon verkar inte ha haft motivationen det senaste året eller så.
Men ngt glädjande är ju att Christian Olsson nu är skadefri och tränar för fullt! Om han bara kan hålla sig skadefri så lovar det ju gott inför OS.... tyvärr ska han inte tävla nu under inomhussäsongen, så man får vänta till sommaren med att se om hans kropp håller....


Hur hittar man motivationen till att plugga? *suck*

Jaha, en vecka senare...

....och vågen visar:

Vikt 080109: 84,5 kg
Minskning senaste veckan -2,5 kg
Total viktminskning -2,5 kg

Mycket nöjd =)

Måtten kommer först nästa vecka, eller kanske tom veckan efter det, ingen idé att mäta sig för ofta, man ser ändå så liten skillnad än så länge.

Så nu är det bara fortsätta att vara lika envis som jag varit den här veckan =) Har inte ens varit särskilt sötsugen, det har gått riktigt bra att avstå.

För övrigt har jag beställt en ny digitalkamera idag, en Samsung NV8. Tror att jag kommer bli supernöjd, den har fått riktigt bra recensioner.

Nej, tillbaks till pluggandet!

Puss puss

Rättelse BMI...

...var och fixade pass igår, och insåg att jag är längre än vad jag trodde =)

så här ska utgångsläget alltså se ut...

Utgångsvikt 080102: 87
Utgångs-BMI: 31,8 (!!!!) Vilket innebär fetma. Kul, kul....
Midja/stusskvot 1,0 (bör ligga under 0,8)

Mål till 080312: -9 kilo, alltså 78 kilo.

By request...

...har fått en del klagomål på att jag uppdaterar för sällan, så det är väl bäst att ta itu med det nu då :-D Kan ändå inte sova än eftersom Älskling jobbar natt, det är så tomt i sängen.

Känner mig hyperstressad över tentan, men får ändå inget gjort... fast det kan ju bero på att jag är just stressad. Behöver coola ner några grader så att jag kan koncentrera mig på att plugga.

Annars så har jag nu börjat försöka gå ner i vikt, känner mig riktigt duktig än så länge =) Visserligen bara tredje dagen ännu, men ändå =) Alltid något. Vägning på onsdagar, så jag tänkte tillkännage hur mycket jag gått upp eller ner varje vecka här på bloggen. Lika bra att göra det officiellt, kan vara en bra sporre om inte annat...

Alltså, här kommer den grymma sanningen:

Utgångsvikt 080102: 87
Utgångs-BMI: 32 (!!!!) Vilket innebär fetma. Kul, kul....
Midja/stusskvot 1,0 (bör ligga under 0,8)

Mål till 080312: -9 kilo, alltså 78 kilo.
Då kommer jag ha BMI 28,7, vilket fortfarande är övervikt, men det är ju en bit på väg i alla fall... Det är ju bara ett delmål!
Slutlig målvikt: orkar jag inte börja fundera på än, men ett konkret mål är i alla fall att jag ska ta mig i alla de byxor som jag ärvt av min mor =)

Sådär, hoppas ni läst och förfasats =) Men allvarligt, skäms inte ett dugg för hur mycket jag väger, men det vore kul att komma i alla snygga kläder som jag i dagsläget är för stor för.

Har inte lagt upp någon plan ännu på hur mycket jag ska träna och så, man får ta ett steg i taget. Måste få ordning på kosten först i alla fall.

Sisådär, nu har jag både åstadkommit en uppdatering OCH satt lite press på mig själv. Nöjd nu, Annica? :-D

Kram på er!