Kort inlägg

Tar 5 minuters paus i pluggandet och tänkte att jag skulle passa på att uppdatera lite. Kämpar på med handelsrätten, fick panik igår när jag insåg hur mycket jag kommer ha att göra november-januari...menmen, sånt är livet. Jag pluggar ju helt frivilligt så det är bara härda ut! =)
Fick besked om PM:et, som vi lämnade in för ett tag sen, idag. Klarade det, puh! Skönt att slippa kompletteringar, det skulle nog göra att man knäade.

Renoveringen går framåt, i måndags var S här och tapetserade det sista i hallen, så nu gäller det bara att få listerna klara så är det rummet FÄRDIGT! Skönt, mycket skönt. Köket spacklade vi igår, och idag ska vi förhoppningsvis slipa alltihop så att det är färdigt för tapetsering när S har tid att göra det.

Och på lördag ska vi fara och se
Magnus Betnér på Kulturens Hus i Luleå! Ska bli superkul, har velat se honom live länge.

Nej, tillbaka till Utmätningsuppgiften.

Renovering pågår!

Har inte riktigt haft tid att sitta vid datorn på sistone, och anledningen är renoveringen som pågår i hall och kök. Taket i hallen är nu färdigmålat, vitt och jättevackert! Hallen är även tapetserad till hälften (liten beräkningsmiss, tapeten räckte inte) och nu håller vi på att måla taket i köket och riva tapeter där. Bilder tagna under arbetets gång läggs upp samtidigt som jag lägger upp bilderna på rummen när det blir klara.
Mån-ons har S varit här och hjälpt mig, stort tack! Middagen kommer =) Vi har hjälpts åt att måla, och sen har hon tapetserat medan jag bara funnits till hands, tapetsera är verkligen inte min grej! Igår kom även A för att hjälpa till, och han dyker förhoppningsvis upp idag också, för att hjälpa mig måla andra varvet i kökstaket. S jobbar nu resten av veckan, så förhoppningsvis kan vi tapetsera hallen färdigt i början av nästa vecka. Vet inte riktigt när tapeten kommer heller, men det visar sig väl...

I morgon blir det dock tillbaka till verkligheten, ska fara till Lule och plugga med M. Nu har skolan över huvud taget inte existerat för mig under en veckas tid, så nu är det dags för lite skärpning..

Annars händer väl inte så mycket, Vilden är lika tokig som alltid =) Underbara unge! Har saknat honom grymt mycket i veckan, har knappt träffat honom eftersom Älskling farit iväg med honom så fort han kommit hem från dagis, för att de inte ska vara och springa i renoveringskaoset.

Nej, nu ska jag gå och försöka få på både mig och ungen lite kläder, dagis om en timme. Usch för att gå ut i detta väder!

Knasig utmaning

som jag fått av tjollis.blogg.se

Gör såhär:

Förnamn = Mellan namn
Efternamn = Närmaste granne
Hemstad= senaste bussbesöket
Ålder = mammas ålder
Yrke = pappas yrke
Intressen = det du avskyr
Du har lika många barn som du har piercingar ( örhängen räknas )
Hårfärg = tröjans färg
Ögonfärg = byxornas färg
Musiksmak = sånt du inte tål
Idol = den du senast lyssande på

Jag heter Helena Berg och bor i Luleå. Jag är 54 år och jobbar på materialförrådet, jag älskar att vara bakis och trött. Jag har svart hår och blå ögon och har 2 barn. Jag älskar att lyssna på jazz och hiphop och min idol är Abba

Den här gången nämner jag ingen vid namn, utan jag utmanar den som har lust! (allt för att skona dig, syster! =))

Utmaning!

Utmanad av Sara! http://tjollis.blogg.se


Tre saker jag gör när jag vaknar:

♥ Letar telefonjäveln
♥ Snoozar gärna i mån av tid, eller rent av somnar om!
♥ Hör Vilden sjunga i sängen

Tre saker jag måste ha under dagen:
♥ cigg
♥ kaffe
♥ mat

Tre personlighetsdrag på mig:
Sjukt envis
♥ Omtänksam
♥ Blir fort uttråkad

Tre saker jag gärna ägnar mig åt:

♥ Trevliga samtal
Läsa saga och sjunga för Vilden
♥ Laga mat, i alla fall om jag har gott om tid

Tre saker jag är rädd för:
♥ Mörker
♥ Att det ska hända Vilden eller Älskling ngt
♥ Tala inför publik

Något jag drömmer om:
♥ Ett helrenoverat hus....
♥  Privat studiehjälp =)

Tre personer jag utmanar:
♥ Anja

♥ Ann
♥ Lillebror

På begäran...

Någon efterlyste bilder på Vilden, så då är det väl bäst att jag lägger ut några då! Har varit dååååligt med fotandet de senaste månaderna, men några har vi då fått ihop i alla fall.. Håll till godo!

lilleman målar med fingerfärg
Måla, måla, måla...


Hur kul som helst!
Kan livet vara bättre?


Haha...


Härligt att grilla!