Lördag

Denna lördag har jag och Vilden tillbringat i stan tillsammans med systeryster. Uppdraget var inköp av presenter till vännernas småbebisar, Linn och Roberts lille Gabriel och Sara och Connys lilltroll Molly. Hittade jättefina saker! Vilden börjar nu intressera sig för att vara med och välja presenter, även om intresset kanske inte är rekordstort än så länge =) Blev jättenöjd med inslagningen av presenterna, men dem visar jag inte här ifall de nyblivna föräldrarna kikar in, det vore ju fusk!

Annars händer det inte särskilt mycket, jag jobbar hela veckorna och är trött hela helgerna! Så festligt är det just nu =)

Nej, nu ska jag gå och kolla om Älskling behöver hjälp med middagen!

Nu är det förresten bara 56 dagar kvar tills vi blir man och hustru, längtar!!!

Försöker gå och lägga mig

men det går inte så jättebra! Hade ju såklart glömt bort att synka in mina nya podcastavsnitt till telefonen, så det var jag ju tvungen att göra nu, blir tokig om jag inte har något att lyssna på när jag jobbar.

Brödet jag nämnde i föregående avsnitt blev förresten jättebra!

Nej, nu verkar telefonen vara klar, mot sängen! God natt.

Gräsänka

Men inte mår jag alltför dåligt för det =) Fråga mig i morgon kväll däremot, då lär jag vara desto mer uttråkad. 

Idag har jag jobbat förmiddagsskift. När jag slutade for jag hem och bytte om, sen drog jag iväg på gymmet. Så SKÖNT att träna, måste verkligen jobba på att få in mina träningsrutiner igen. När jag kom hem så fixade jag mig lite middag, rotsaksbiffar med stekt fläsk. Jättegott! Nu sitter jag och ser Harry Potter 7, del 1. När den är slut tror jag att jag ska ta och baka lite Vitt formbröd på Kokosmjöl, ett LCHF-vänligt bröd som tydligen ska vara riktigt gott. Men det finns ju bara ett sätt att verkligen ta reda på det: provbaka och smaka! Så det ska jag nog göra.

Nöjd och glad!

Japp, precis så känner jag mig idag =) Har egentligen ingen särskild anledning till det, men vissa dagar är bra helt enkelt =) Sovit ganska bra, ätit god middag, gett Vilden en efterlängtad present och sen trevligt besök av Åsa! Enda smolket i bägaren är ju att jag snart ska iväg och jobba natt, men vad gör det? Snart helg iaf =) Visserligen ska jag jobba på butiken på lördag också, men det är då bara trevligt. Lördag kväll blir det nog mest att slappa i soffan med Älskling eftersom vi knappt har träffats i veckan (jag nattskift, han eftermiddag). Och hoppas hoppas, kanske blir det FEST nästa helg =) Är sååååå festarsugen.

Tänkte ta kort på Vilden i nya presenten (mysdress/onepiece) men glömde tyvärr bort det. Får göra det i morgon istället. Han blev då VÄLDIGT glad, ligger till och med och sover i den nu!

Okej då, jag vet en grej som gjort mig extra glad idag: fick mejl från butiken där jag beställt klänningen! Nu är den färdigsydd och skulle skickas från fabriken i morgon. Så då den kommer till Sverige så ska butiken bara gå igenom den och sen skickas den till mig!! Längtar såååå mycket efter att få se den och prova den. Hoppas bara att den passar... Nu är det bara drygt 2 månader kvar, kan knappt vänta! I måndags var vi och provade ut Älsklings jackett, han var så jäkla snygg i den. Kan inte riktigt fatta att vi snart är man och hustru!

Nej, nu ska jag gå och göra mig färdig inför jobbandet!

Bildbomb från lördagen

Motionerade kameran igår, här får ni se ett axplock =)
Mina bebisar!!
Älskade älskade barn...
Fina manjärv är fint även i halvtaskigt väder =)
Vilden gillar att göra kanonkulan...

Bröd, bröd och bröd.

Det är ungefär vad mina dagar består av just nu! Och möjligen lite sömn och kanske - i bästa fall - lite mat då och då =). Nejdå, så farligt är det egentligen inte, men det här med treskift är verkligen inte något för mig och min kropp, det är bara att konstatera. 5 veckor och 1 dag kvar tills det är färdigjobbat, det känns läääänge....

I morgon blir det en snabbtripp till Pite, lite grejor som måste fixas + att jag ska köpa en "onepiece" till Vilden, han har varit så avundsjuk på min ända sedan jag köpte den =) Han ska få stanna hos farmor medan jag och Älskling far till stan, så då får det bli ett litet paket till honom!

Nej, nu ska jag drälla i säng så att jag kanske får några timmars sömn åtminstone..

Rock and roll dreams come through


25 igen i morgon!

Jodå, i morgon var det dags igen för att (inte) bli ett år äldre! Vad dagen kommer erbjuda vet jag inte riktigt, min Älskling har bokat mig från och med tiotiden på förmiddagen fram till okänt klockslag =) Så alla ni som vill fika litegrann får komma på söndag eller till veckan istället =)

Älsklings bokning ja, det verkar som att han för första gången i vår drygt tioåriga historia faktiskt kommer lyckas överraska mig, det här är första gången jag inte har en aning om vad han har planerat! Ska bli riktigt spännande.

Nej, nu ska jag gå och och jobba sista 90 minuterna innan det är HEEEELG!