Håret klippt!

Drog iväg till frissan idag och klippte mig, lite kortare än förra gången. Dels tyckte jag att det var för långt efter förra gången och dels kan jag låta det gå lite längre tid mellan klippningarna nu :-)

Nu står jag utanför jobbcoachen och väntar på att få komma in. Ser inte riktigt poängen med att sitta i grupp och stirra på en dator men måste man så måste man!

Hoppas ni får ett roligt nyårsfirande allihopa!


11-årsfirande ikväll

Ikväll firar jag och älsklingen vår 11-årsdag. Egentligen var det igår, men då var det julmiddag hos mamsen som gällde, så då tog vi det ikväll istället :-) vi har just smällt i oss varsin plankstek så nu är magen mycket full!

Har svårt att fatta att det är elva år sedan jag förälskade mig i världens snällaste, roligaste, mest kärleksfulla och allmänt bästa kille! Vi har gått igenom sååå mycket tillsammans, på både gott och ont. Men tack vare de där händelserna som lika gärna kunde ha drivit oss isär så står vi där vi står idag, nygifta och lika kära i varandra som någonsin. Jag önskar att alla människor kunde få uppleva att älska och att bli älskad på samma vis som jag!

Nu ska jag krypa ner i soffan med sagda make och bara njuta av närhet, pussar och kramar!!


Kära tomten...

Om du nu råkar läsa min blogg så önskar jag mig det här!


Besticken "Tina" från Hardanger.


Essence vitvinsglas.


Glassmaskin.

Lyktan!

Se så snygg den är! Och det bästa var nästan priset, bara 299 kr!


Long time no see...

Men känner att jag inte har sådär jättemycket att skriva om just nu =) Jobbar, jobbar och jobbar mest just nu. Det är stressigt men roligt med julrusch! Längtar till julafton, det är lika roligt varje år att se Vildens förväntan =)

Har köpt en ny snygg lykta att ha ute på bron, den är stor och vit med texten "välkommen" utstansad. Ska försöka ta ett kort och skicka ett litet blogginlägg från mobilen så att ni får se den =). Nästan enda nackdelen med att jobba på 2 rum & kök är att man blir så suuuuugen på alla snygga saker! Och ibland råkar väl en och annan grej följa med hem =) Tycker ändå att jag behärskar mig ganska bra för det mesta, jag har inte köpt SÅ mycket grejor, i alla fall inte än!

Nej, nu ska jag återgå till Grey's, och sen blir det nog sängen relativt snart för min del, trött som tusan. Har en förkylning i kroppen också, så det blir jag ju inte direkt piggare av... Puss på er!