Faster till Lukas!!

Hoho, nu är man faster också! Till en liten Lukas. Så det så =)

Redan tentapanik, 1/11 är det dags....

dags för sängen!

Blivit faster!!!

Blev faster till en liten grabb igår kväll! :-) Har tyvärr inga uppgifter om vikt eller längd än, men det kanske kommer. Snygg är han hursomhelst!

Ska egentligen sitta med övningsfrågorna i Avtalsrätt just nu, men motivationen saknas idag... vill bara att klockan ska bli sex så jag får fara på stallet och gosa med hästarna.

Men annars känns det som att det går ganska bra i skolan. Dock, vi har första tentan redan i oktober, så det blir minst sagt spännande....

Har även varit med på inskolning på dagis idag. Vilden hann bara vara två dagar på dagis i förra veckan, sen blev han sjuk. Så vi ligger lite efter de andra barnen, men det spelar ingen roll. Vi kanske får börja lämna honom där en stund senare i veckan. Så stor och duktig grabb vi har, inte det minsta ängslig eller rädd av sig. Men han är sjukt trotsig här hemma, man har god lust att bara lämpa av honom i sängen ibland och stänga dörren...

I helgen blev det middag på Tresco och bowling med kompisarna, jättekul! Blev faktiskt fyra totalt, vi var tio som spelade. Så det är jag nöjd med!

Musik som spelas hos mig just nu

Pink - Dear Mr President
BAO & Tommy Körberg - Fait accompli
Avril Lavigne - When you're gone

Gör på mina lediga stunder

Vilka lediga stunder?!

Borde

Sitta med övningsfrågorna
Skriva Vildens dagisschema

Men istället

Sitter jag här!

Senast lästa bok

Agatha Christie - Mord klockan fem?

Bäst just nu

Att jag blivit faster såklart =)

Sämst just nu

Trotsig Vilde... suck