Håll i er....

...men jag har faktiskt varit på VC för min handled idag! Och röntgats för första gången i mitt liv :-) Röntgenbilderna visade inget särskilt, men förmodligen är det menisken i min handled som inte är som den ska. Ska tydligen få sjukgymnastik pga detta. Så vi får väl se om det hjälper.

Nu ska jag hugga tag i statsrätten... kan inte säga att jag ser fram emot det, men det måste ju göras :-/

Klas Klättermus...

...har intagit Vildens kropp, han har nämligen lärt sig klättra ur sängen. Lördag-söndag var kämpiga dagar, men tack vare Anna Wahlgrens visdom så har det ändå gått relativt smärtfritt. Ikväll gick det tack och lov riktigt bra, han var bara upp två gånger, en klar förbättring jämfört med 20-30 ggr de tidigare dagarna! Hoppas på att detta problem är någorlunda löst innan det bär av till Granholmen med M, L och lilla M på onsdag. Vore inte kul om han gav sig på att klättra ur resesängen och den välter....

Annars händer väl inte så mkt just nu. Försöker få ngt gjort med skolarbetet, men det går väldigt trögt... så skönt att sommaren inte är så långt borta, lite ledighet från plugget känns välkommet. Fast det förstås, om jag inte skärper mig nu så finns ju risken att jag kuggar på tentan, och då blir det nog inte så ledigt i sommar som jag hoppats... Menmen, det får tiden utvisa. Får helt enkelt försöka lägga in överväxeln nu, så man orkar med de sista veckorna..

Dessutom har jag nu en Plan! En Plan för körkortet, vill säga. Ska verkligen försöka få det gjort i slutet av sommaren/början av hösten, eftersom jag, under den första halvan av höstterminen, bara kommer att läsa en kurs som går på halvfart.

Fast insåg just att det kan jag ju inte alls göra, då blir det ju bara halvtidsstudier! shit, hur har jag planerat?!! Detta måste utforskas..

Nåja, tillbaka till Planen! Känner att jag verkligen MÅSTE få detta gjort nu, annars vete katten när jag kommer ha tid..

Oj oj, bli inte förvånade om hela världen kränger till litegrann den dagen jag står med lappen i min hand... Som jag sa till min kära vän S (även hon körkortslös) så fryser helvetet till is den dagen vi båda har lyckats ta körkortet!

---------------

För övrigt så har vår externa hårddisk kraschat nu, även den. Där rök alla foton ända sedan Wille föddes... och långt före det också. Min förhoppning är att någon smart datanisse ska kunna rädda ngt i alla fall. Återkommer med besked på den punkten!

Nej, ska gå och försöka få något gjort nu, medan jag väntar på Älsklings hemkomst.

-2,2 kg!

Tjo, det går framåt! Men idag har vi syndardag med lite godis =) måste få ha en sådan nån gång också...

Äntligen har vi fått tillbaka den stationära datorn! Får hoppas att den har tänkt funka nu.

Och det TINAR ute! Fatta så ljuvligt. Ja, inte just nu förstås, men om någon vecka när allt har torkat upp! Dock är det inte kul att vara hundägare just nu, speciellt inte till en mkt långhårig Golden. Så fort hon har varit ute så måste man stoppa henne i duschen, vilket hon ju tycker SÅÅÅ mycket om. Och efteråt luktar det så gott i hela huset... *not*

Sitter nu och väntar på att M, L och lilla M ska komma och hälsa på. Vi får väl se när de dyker upp :-)

Nej, nu ska jag försöka hitta ngt vettigare att göra...

-1 kg!

Sådärja, nu är man igång med denna eviga bantning igen :-) framåt går det i alla fall! Inte med stormsteg direkt, men det var inte tanken heller.

Idag hoppas vi på att få veta vårt betyg på PM:et vi lämnade in i februari! *håller tummarna* vore skönt att slippa börja trassla med kompletteringar där, vi har nog mkt att göra ändå...

IKEA var härligt, som vanligt =) For därifrån ganska mkt fattigare, men väldigt nöjd. Fast de grejorna som vi var i störst behov av fanns inte, tyvärr. Men alltid hittar man ju annat att köpa... :-D

Vissa saker är ganska typiska. När jag äntligen får ändan ur vagnen och ringer till VC för att få en tid för att kolla upp min handled, så säger tanten på Tele-Q att de inte har några lediga tider för att ringa upp mig... verkar inte vara meningen att jag ska ta mig iväg och kolla upp handleden :-/

Nu ska jag gå och försöka jaga upp Älskling ur mysiga sängen så han kan fara och hämta Vilden från dagis...

Några bilder!

Jag vet att jag varit sölig, men tiden har inte räckt till för att sitta vid datorn och roa sig... egentligen har jag inte tid nu heller, men jag får väl försöka vara snabb =)





1. Utsikt från vår takterass
2. Hotellets poolområde
3. Playan!
4. Vårt hotellrum
5. MarioKart! Men jag fick spö hela tiden...
6. Reklampelare för ett stort köpcentra som vi gick till en dag då det var molnigt väder
7. Restaurang El Gaucho. Väldigt vacker, och god mat!
8. Man får röka på restaurangerna! *lycklig*
9. Jag på El Rancho, vår favoritrestaurang med skällande kypare :-)
10. Älskling har det skönt i solen.

----------------

Såja, är ni nöjda nu? :-)

Nu ska jag återgå till skadeståndsrätten, har sisådär 400 sidor kvar att läsa, så det är bäst att ligga i...

Okej, okej...

.... nu har det gått 1½ vecka och fortfarande inga bilder. men det kommer så småningom, jag lovar. har helt enkelt inte haft tid....

fick en överraskning med posten idag. en glad överraskning, men jag blev lite perplex... nåja, nog om detta.

blir galen, den stationära datorn är fortfarande trasig.. *suck*

återigen gör jag ett försök att ta itu med min vikt. jag återkommer om resultatet, nu är min broccoligratäng färdig!


höres.