02.45....

... och jag sitter fortfarande vaken! Har ju jobbat natt i veckan, så jag är ju inte riktigt inställd på att sova den här tiden. Men snart måste jag tvinga mig själv, är ju en fördel om jag orkar upp i vettig tid i morgon bitti.
Midsommarafton, ja. Vi ska ha Ann, Krille och Immi här på middag i morgon kväll. Tanken var att även Louise, Mange och Moa skulle komma, men de hade tydligen lite annat för sig. Nåja, vi får nog trevligt ändå! Blir till att grilla karré och grönsaker, och så potatisgratäng på det. Mums! Sen skulle tydligen Ann göra någon superdupergod efterrätt, blir spännande!

På midsommardagen är det dags för släktträff. Syster L är här uppe och hälsar på tillsammans med fästman och föräldrar. Ska bli jätteroligt att träffa henne igen, börjar vara länge sen sist. Tror inte hon sett Vilden sen han var sisådär ett halvår, kanske.
Nå, vi ska i alla fall ha kusinträff hemma hos min faster. Ska bli superkul att träffa alla släktingarna, blir långt mellan gångerna. Även kusin R med familj har kommit från USA för att hälsa på, och henne har jag inte träffat på Gud vet hur många år. Rapport om träffen följer!

Annars händer inte mycket just nu. Vädergudarna är inte på vår sida så husmåleriet har gått i stå. Och nu har knotten kommit... *suck* Nåja, vi får helt enkelt ta det och måla ändå. Finns inte mycket annat att göra, huset kan ju inte stå skrapat och omålat ända tills nästa vår!

I övrigt jobbar jag bara, och väntar på resultaten från tentan i Offentlig rätt. Nog för att jag vet att karln är långsam, men det här är ju rena skämtet. Vi skrev ju den 4:e juni, så nu är det verkligen dags för lite resultat....

Nej, om man skulle ta och krypa ner hos Älskling och försöka övertala John Blund att komma på besök...

IKEA idag!

Så, nu har jag varit på IKEA med syster och systerdotter. Mkt trevlig dag, och snabba var vi också :-) Hemma i god tid, faktiskt. Idag är det diverse födelsedagsfirande som gäller, både Mor och Älsklings morfar fyller år. Håhå jaja...

Igår premiärjobbade jag för i år! Lustigt med Polar, när man kommer tillbaka efter nästan ett år så känns det ändå som att man var där typ igår :-D Inte mycket som förändras där, nej...
Inget ont om att jobba på Polar, men personligen hoppas jag att det här blir sista sommaren där för mig... Vore ju bra om man lyckades skaffa ett mer yrkesinriktat sommarjobb, så att säga. Fast man lär ju sakna lönen från Polar ;-)

Fick även resultaten från tentan i Handelsrätt idag, klarade ett VG! 34 poäng av 40 möjliga, så det är jag jättenöjd med. Nu vill jag bara ha besked om tentan i Offentlig rätt också, så att man vet om man kan slappna av i sommar eller om det blir till att plugga som en tok!

Sen ringde dom från körskolan idag och tyckte jag skulle komma in någon dag i veckan för att diskutera lite kring körkortet. Så jag tror att jag får packa ner Vilden i vagnen och gå dit i morgon. Lär ju inte bli lätt att prata med lilla gaphalsen i närheten, men det får väl ordna sig =)

När det gäller handleden så står det ganska still där, pratade med sjukgymnasten igår, men hon kunde inte säga så mkt. Så hon skulle höra av sig senast nästa vecka så att jag får veta vad vi ska hitta på nu. Att fixa ett ultraljud borde ju inte vara så svårt, tycker jag. Men problemet är att min vanlige läkare ska sluta, så det är väl rörigt nu när någon annan ska ta över hans patienter, kan jag tro.
Kan dock säga på en gång att det inte kommer att bli en rolig sommar, hade hyfsat ont på jobbet igår. Nåja, det är ju bara knapra Naproxen och vara glad...

Nu ska jag gå och göra lälle och sen tror jag att jag tar cykeln till Mor och käkar lite tårta, så får Älskling och Vilden komma när de firat Rulle färdigt..

Puss på er!