Tjosan hoppsan, möhippa, midsommar mm

Oj oj, har varit en tung vecka... men trevlig! I onsdags hade vi möhippa för annica som gifter sig den 30:e. Pga graviditeter och diverse plikter dagen efter blev det kanske ingen klassisk möhippa, men jag, linn och annica lyckades då bli lagom glada i hatten (tror att kombinationen rödvin+badtunna kan vara orsaken till det).
Så HÄR kul hade vi där vi låg i blöt.

möhippa 20:e juni

Med på partajet var även Tjoffsan och Louise, men bägge skulle jobba dagen efter, så de lämnade stället tidigt. Annat var det med oss, klockan två rann jag ut ur Anns bil och ned på vår uppfart :-) Och naturligtvis mådde jag som jag förtjänade dagen efter. Men det var det värt! God mat, underbara tjejer och en massa vin bäddar nämligen för en MYCKET trevlig afton.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Igår, midsommarafton, så for vi till Brännmark för att äta middag med Dannes familj och bara umgås i största allmänhet. Medan vi var där ringde Pappa och bad oss komma förbi hos min faster, för där var det fest minsann! Mina tvillingfastrar fyllde 60, nämligen. Så vi drog iväg dit en stund och visade upp Vilden, eftersom många av fastrarna, farbröderna och kusinerna aldrig sett honom. Mycket trevlig tillställning, men vi blev tyvärr tvungna att fara vid tjugo över sju, eftersom Vilden skulle sova. Sedan tillbringade jag och Älskling resten av kvällen i soffan, käkade chips och tittade på The Rock.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Idag blir det lugnt, kanske vi drar någonstans så att hundarna får bada. Vi får se vad som händer.

Hoppas alla har haft en trevlig midsommar!!

Vilden ska äta själv...

...och nivån av fräschör i vårt kök är ungefär som man kan förvänta sig :-). Tur att vi har hundarna som städar bort det värsta i alla fall, orkar inte ens tänka tanken att skura varje dag. Men nu börjar det behövas, ni kan ju tänka er hur golvet, matbordet, stolen och mamma såg ut.... :-)

ätit själv..

För övrigt är Vilden vansinnigt trotsig, förtrots är det tydligen enligt  A.W. Gör mitt bästa för att handskas med det, men med blandat resultat. Längtar så sjuuukt mycket efter min semester (sommarjobbet på Polarbröd), som börjar den 25:e. Ska bli skönt att få lite distans till älskade Vilden, så kanske man får mer ork att ta itu med saker och ting. Just nu känns allt så tröstlöst och jobbigt att jag knappt vill stiga upp på morgnarna.

Två veckor till Annica och Jimmys bröllop! Ska bli jätteroligt, dock fasar jag för hur Vilden kommer att bete sig i kyrkan... han kanske gör som sin mamma och rider pålle på altarringen.... huga!

Nu dags för sängen, för nu kom Älskling hem!