Det finns en sak jag inte förstår

Angående det här med att bli flerbarnsförälder alltså. Jag kan bara inte sätta mig in i hur det ska gå till att älska ännu ett barn på det enorma, världsomvälvande sätt som jag älskar Vilden. Hur är det möjligt?? Hur räcker kärleken till?

De här sista dagarna innan tillvaron här hemma förändras totalt för oss allihop så passar jag verkligen på och tankar Vildentid! Det finns mycket som jag ser fram emot när lillbebis kommer men det finns väldigt mycket jag gruvar mig för också. Vilden är van att ha vår fulla uppmärksamhet och att alltid bli satt i första rummet. Det kommer nog bli besvärligt (men nyttigt!) för honom att lära sig att ta hänsyn och få stå tillbaka lite ibland. Men jag tror att han blir en suverän storebror! Syskon är nog det bästa livet kan förse en med, även om de också kan vara lite jobbiga ibland :-P

Nä, nu ska jag sluta filosofera, återvända till Fringeavsnittet jag ser på och sen krypa ner i sängen bredvid min underbara lillprins! God natt på er!


Halsbränna....

Åååh vad jag avskyr denna halsbränna! Och särskilt när den kommer mitt i natten, som om det inte vore nog svårt att sova ändå när man är höggravid. Frågan är ju alltid vad man ska roa sig med klockan två på natten?

En vecka kvar nu, som jag längtar! Kan verkligen inte minnas att jag var så här less förra gången. Fast det är klart, allt blir ju så mycket jobbigare när man har ett äldre barn att ta hand om, även om han är fantastiskt snäll och duktig för det mesta. Där har vi för övrigt en till som längtar :-)

Nä, om jag skulle göra ett nytt försök att somna...


Väntan

Ja just nu består vardagen mest av väntan, väntan och lite mer väntan :-) otålig storebror och en mamma som är hyfsat less! Har såna sammandragningar så fort jag rör mig att allt bara känns jobbigt. Allt börjar vara klart här hemma: säng och korg bäddad, vagnen står redo, kläderna tvättade och blöjor och allt annat nödvändigt inhandlat. Det som återstår är att montera upp skötbordet samt att hämta babyskyddet i Luleå :-) så nu är vi redo, dags att komma ut nu!


Liten blir stor

Hur kan åren gå så fort? Just nu passar jag verkligen på varje gång du kryper upp i famnen och vill vara liten, varje gång du vill hålla handen när vi promenerar och varje gång du skrattar så att du kiknar till nåt fånigt barnprogram :-) min lilla kille som snart är för stor för att vara liten!


Måndag!

Dagens att göra:

- ta mig upp ur sängen :-)
- leverera Vilden till skolan.
- hälsokontroll för Vilden hos skolsköterskan.
- arbetsförmedlingen.
- möjligen äta lunch oxå, och kanske planera middag!

Ha en bra dag alla!