Alvar

Jämfört med storebror så fick lillebror ett namn nästan direkt! Fast bara tilltalsnamnet är klart än så länge :-) Alvar Johansson blir namnet!

Nu längtar jag grymt mycket efter att få åka hem! Men Snaaart har våra 72 timmar gått och då är det bara rulla hemåt :-)


Storebror

Wille sitter med sin lillebror i famnen för första gången.
-pappa, den här dagen kommer jag ALDRIG glömma!

Såååå stolt! Bilder och längre inlägg kommer när jag har tillgång till dator :-)


Fick äta upp mina ord...

Bara vackert åka hem igen :-(


15 dagar över tiden

och nu har jag banne mig fått nog! Överburenhetskontroll i Sunderbyn idag, och nu får de lov att sätta igång mig. Update kommer!

14 dagar över tiden.

Behöver jag säga mer??!

13 dagar över tiden.

Kan inte oturstalet 13 få vara mitt lyckotal för en gångs skull? Kom igen nu bebisen, jag vill slippa igångsättning!

12 dagar över tiden

Varför, varför, VARFÖR kan inte lillskrutten bara komma nu?! Jag är så vansinnigt less och längtar verkligen efter att få träffa nya familjemedlemmen. Vilden har gett upp, han misströstar och tror att lillebror aldrig har tänkt komma :-(.
 
Pratade med spec.mödra i Sunderbyn idag och fick en tid till på fredag. Har inget hänt innan dess så blir det en tripp dit för överburenhetskontroll, då kommer vi ju i så fall ha gått 15 dagar över tiden så då kommer jag nog att kräva igångsättning, nån måtta får det faktiskt vara. Visst är det bra för bebisen och mig om det hela får starta av sig själv, men riskerna ökar ju när man går över tiden och drygt två veckor får faktiskt räcka! Men håll tummarna, förhoppningsvis så startar det ju av sig själv innan dess....
 
Nä, om jag skulle ta och krama lite på min sötunge och sen stoppa honom i säng!

11 dagar över tiden.

Tar det aldrig slut? Nu vill vi ha vår bebis här!


10 dagar över tiden.

Så lesslessless.....


Sjätte dagen över tiden.

Och ingen bebis på G :-/ får försöka se det lite filosofiskt men just nu är det rätt svårt... Som om det inte räckte med att vara mer än övermogen så har jag även fått världens förkylning med hostan från h-vetet. Vi kan väl säga att sömnen inte direkt är den bästa!

I morgon är det dags för besök hos BM ifall det nu inte händer något innan dess, vi får väl se vad hon säger. Nu börjar jag faktiskt vara liiiite bekymrad över storleken på bebis, det är inget som oroat mig tidigare... Menmen, ut ska de ju alltid så förmodligen löser det sig ändå :-)

Nu ska jag gå och stoppa i mig lite frukost...


Dagen D

Yes, då var det efterlängtade datumet här, men ingen bebis i sikte här, inte =/ Nåja, hur man än vrider och vänder på det så är ju bebis snart här, så några dagar mer eller mindre spelar ju egentligen ingen roll. Det är bara otåligheten som tar över, antar jag =)

Jag håller mig i alla fall sysselsatt, började med draperiet till Vildens myshörna idag och så är jag ju fullständigt fast i Fringe, så tiden går, fastän lååååångsamt...