Ett beslut är ofta ett bevis på att man blivit trött på att tänka

I morse bar det iväg till Vårdcentralen med lilleman för att få mer allergimedicin utskrivet.. så nu ger vi honom oralt, nässpray och ögondroppar. Pollenet är inte nådigt i år! Liknar rena sjukstugan här hemma, förutom det ovanstående så får han ju dessutom Lactulos varje dag. Ja herregud, och ungen som alltid varit frisk som en nötkärna... Hur som helst, till hösten skulle vi få komma och göra ett allergitest, så då ska vi passa på och be dem kolla hund, häst och katt när de ändå är igång.

Nu ikväll har jag varit och ridit, jobbig lektion så nu är jag hyfsat slut i kroppen =) Men det är skönt, måste släpa mig på gymet snart också, har lagt av mig lite... Gav mig faktiskt ut på en promenad med hundarna i regnet idag, händer inte ofta =) Jag gillar inte att bli blöt....

I övrigt så knallar det väl på, väntar fortfarande på resultatet från omtentan. Husmålningen går framåt, men visst är det en hel del kvar... frivilliga målare tas emot med öppna armar! ;-)

Har just suttit och sett Grey's anatomy och gråtit lite, skönt att göra det ibland också :-) Att jag sen är en otroligt blödig person gör ju inte saken bättre!

Nu ska jag slappa en stund och spela lite yatzy tills Älskling kommer hem... han ringde strax före nio och beklagade sig över att han hade bröd upp till.... ja.... hrrmm....vi säger höften för att hålla det hela rumsrent :-)

kram på er!

Målarfärg över hela kroppen...

Just det, har fortsatt med evighetsprojektet Husmålning idag... har kommit en bit på väg, men det där berömda ljuset i slutet av tunneln ser jag inte till än i alla fall. Men det går då åt rätt håll!

Jag och Sara har även hunnit en sväng till Boden för att köpa torvblock och lite blommor som ska bo i min nya rabatt så småningom =) Tack vännen, en punkt mindre på "att-göra-listan"!

Nu har Älskling farit till jobbet och jag sitter här och ska försöka ta mig i säng... är egentligen äckligt trött efter att ha varit ute större delen av dagen, men dessa nattveckor är det inte så lätt att gå och lägga sig, inte när Älskling är borta... Fast när jag väl tagit mig i säng är det skönt att Älsklings berömda kudde temporärt kan flytta till mig =)

Var för övrigt på utvecklingssamtal på dagis idag... tydligen visar Vilden upp ett riktigt ängla-ansikte varenda dag där =) Nejdå, men han verkar sköta sig bra. Men visst är det märkligt, på dagis kan han göra allt det där som han är för liten för att göra hemma?! Undrar om mamma kanske skulle sluta behandla honom som en bebis... ;-) Men just det är fruktansvärt svårt, särskilt med tanke på att vi inte tänkt skaffa fler barn, det medför ju att man vill behålla honom liten så länge som möjligt!

Nej, nu ska jag ta mig i duschen och försöka skrubba bort att färg och solkräm..

Puss på er!

Idag kommer Älskling hem!

Ja, som rubriken säger, ikväll får jag äntligen sällskap i sängen igen! Fast jag ska villigt medge att det är ganska skönt att sova själv, inte minst på grund av Älsklings underbara kudde som jag skyndar mig att "låna" när jag är ensam i sängen på nätterna.. ;-)

Jaha, första semin i ESC igår... var ju skönt att Malena gick vidare, men vart tog Vitryssland vägen? Sångaren var visserligen lite creepy, men låten var ju superbra! Dessutom trodde jag att Schweiz skulle gå vidare, men icke... så det kan gå! Hoppas dock att de får ordning på ljudet till på lördag, lät inte särskilt bra igår när Malena sjöng...


Denna låt är för övrigt helt klart värd att lyssna på... jag hoppas verkligen på Wiehe i Badhusparken i sommar!
Du kan lyssna på den
här.

När allt är gjort

När allt är gjort
och allt är sagt
och ingenting finns kvar
förutom leda
och förakt
att dela med sej av
när varje ord
är hårt och kallt
och fyllt av främlingskap
vad är det då
som får oss två
att ändå stanna kvar

När all vår kraft
har runnit ut
och inget finns att ge
när all den vilja
har ta’tt slut
som ingen orkar med
när allt, vi önskar
och allt, vi vill
är att få ge oss av
vad är det då
som får oss två
att ändå stanna kvar

Är det feghet
eller är det mod
eller är det galenskap
Är det tvivel
eller tro
som håller oss tillbaks
Är det förtvivlan
eller hopp
eller är det hjälplöshet
är det rädslan
för att ge opp
som hejdar våra steg

Svårt att veta
svårt att säg
hur nånting ’gentligen är
Svårt att känna
dej och mej
i denna ensamhet
Svårt att blunda
svårt att se
vad som ska komma sen
Och så ändå
här är vi två
och börjar om igen

Jag tycker det är ganska otroligt att jag fortfarande hittar "nya" låtar med både Wiehe och Afzelius, man kan ju tycka att jag skulle ha hört allt de någonsin gjort vid det här laget...


Lämnade Vilden på dagis nu på morgonen, och sen drog jag iväg en snabbis till gymmet. Nu ska jag gå och käka frukost nr 2. Sen ska jag hoppa i duschen och därefter sätta mig med skolböckerna... 3 dagar till tenta!

Hej med er!

Gräsänka i 3 dagar

Sådär, nu har jag vinkat av Älskling, just nu är han på väg till Skellefteå för en tredagarskurs i Bättre Arbetsmiljö. Det är ganska tragiskt, men det är nästan första gången vi är ifrån varandra mer än en natt sedan vi träffades 2000... Våren 2001 var han på klassresa, då sågs vi inte på en vecka, och sen kanske jag har varit på Granholmen en hel helg nån gång utan att vi träffats, men det är också det enda =). Så jag tror det här är ganska nyttigt, och sen tror jag att jag kommer tycka det är skönt att vara själv ett tag. Det bästa är ju att jag vet att han kommer hem på onsdag igen =)

För övrigt är Älskling i tidningen idag,
reportage från Lördagsstädet...


Har nyss lämnat av Vilden på dagis och nu ska jag försöka sätta mig och få ngt vettigt gjort... omtenta i Allmän Rättslära på lördag, jippiee... Synd på det vackra vädret, dock, men jag tror att jag ska ta med mig böckerna och gå ut och sätta mig och sola lite samtidigt som jag pluggar. Älskling har dessutom gjort ett jobb i hästväg med att rensa bort allt gräs från uteplatsen på framsidan och från gången, så nu ser man faktiskt plattorna igen.. =)



Nej, gången är inte alls vacker, men förhoppningsvis ska vi gräva om och lägga nytt nästa sommar...

Lite bilder från mina rabatter, nu när jag ändå håller på =)


Ormbunkarna är i full gång


Och här är det något på gång! Om jag skriver att det är en pion, får jag en smäll på fingrarna eller en klapp på huvudet då, Sara? =)


Vet ej vad detta är, men växer gör det då i alla fall!

Nej, nu finns det ingen ursäkt... mot böckerna!

Hej med er!


Vilden har bowlat!

Igår tog vi en liten familjestund och drog iväg till bowlingen. Tänkte bara offentliggöra lite bildbevis på händelsen =)


Just fått på sig bowlingskorna....


... i storlek 27! snacka gulliga =)


Spännande när pappa skickar iväg klotet...


.... och nu är det Vildens tur!


Siktar noga och skickar sedan iväg klotet


JAAAA! Klotet rullade ända fram... ;-)

Vi upptäckte dock att en timmes bowling räcker mer än väl när man har med sig en treåring, nyhetens behag hinner inte helt försvinna då och det går fortfarande att få honom att sitta på stolen och vänta på sin tur.

Ja, det var lite bildbevis på gårdagen. Nu är det dags för sängen, plugg i morgon.... (Nähä?!)

Hej med er!