Ett problem mindre!

Fick resultatet på tentan i Handelsrätt II igår, klarade ett VG (!) så jag är mer än nöjd! Känns som en stor lättnad, nu vill jag bara ha resultatet på Arbetsrätten också, så jag vet om det blir några omtentor i vår...

Annars knallar livet på, försöker just nu ta itu med träning och mat, vi får väl se hur det går =) Var på gymmet i morse, känner mig halvt lam. Till råga på allt så ska jag ju och rida ikväll, ska bli spännande att se om jag har någon ork kvar i armarna då =) Men gymmet är kul, det är en träningsform som passar mig...

Gjorde något nytt till lunch idag, tonfiskwraps! Det var riktigt gott, men jag tog Keso istället för Kesella i röran eftersom jag bara hade det hemma, ska pröva med Kesella nästa gång. Tror att det kan bli ännu godare. Och så i med lite mer vitlök, det kan man aldrig få för mycket av!
Till middag ska jag göra kokt fisk med potatis. Du kokar fisken i en blandning av creme fraiche (vitlök eller franska örter) och fiskbuljong, och så bara kokt potatis och kokta grönsaker till. Snällt mot magen och riktigt gott, faktiskt. Mixtrar lite med receptet varje gång jag lagar det för att se vad som blir bäst.

Nu ska jag släpa mig ut till brevlådan och se om det har kommit någon post.. väntar på ett ton skolböcker, finns inte så mycket att göra förrän jag fått tag på dem.

Puss på er! Om träningen/ätandet gått bra den här veckan så kanske ni får en uppdatering om viktnedgång på måndag.. berättar dock inte vad jag väger, det är alldeles för deprimerande =)

Snabb uppdatering!

Känns inte som att jag någonsin har tid att skriva här längre! Ni får ursäkta att det går långt mellan gångerna, men mina få lediga stunder försöker jag tillbringa någon annanstans än framför datorn, tröttar ut ögonen nog mycket ändå =)

Här går livet sin gilla gång, Vilden har hunnit vara sjuk igen i veckan, men nu är han frisk och fräsch igen, frånsett vissa magproblem.. men han går på Lactulos så förhoppningsvis ska det bli bättre snart...
Mammas lilla pojke fyller snart tre, det är ett faktum jag inte vill ta itu med än!

Tentorna, ja. Skrev ju en i fredags och en i lördags. Den i fredags, arbetsrätten, var SVÅR och framförallt tidskrävande, och jag har ingen som helst aning om hur det gick. Med lite flyt så borde jag ha klarat den, dock.. På lördagen så var det dags för tenta i handelsrätt II. De två första frågorna kändes som att de gick riktigt hyfsat, men de två andra kändes inte bra... Omtenta skulle inte förvåna mig! Menmen, det blir som det blir, inget att göra åt nu.

Och knappt hann man hämta andan förrän de nya kurserna började... Känns som att jag inte kommer kunna komma upp efter luft förrän i slutet av mars, när jag tentar bort den ena av kurserna som jag nu läser. Kommer bli tuffa månader, men sedan har jag åtminstone gjort bort Allmän rättslära med rättshistoria och rättsfilosofi. Det innebär jag med lite flyt på tentorna i helgen plus i Allmän rättslära bara kommer ha EN tenta i juni, vilket skulle kännas oerhört skönt. Dock är den återstående kursen Beskattningsrätt, vilket är ungefär lika upphetsande som det låter.

Nya skotern är provkörd och godkänd för övrigt =) Nu är det bara blicka framåt mot slutet av mars, när det äntligen är dags för en riktig hederlig Brännmarkshelg, precis som förr!

Nu är det dags för matning av vilddjuren, hör jag. Det trampas på otåliga tassar här utanför =)

Avslutar med en underbar sångtext av en av mina stora idoler, Jonas Gardell.

Du är inte ensam

"Det finns dom som gjort dej illa
Det finns dom som inget vet
Det finns dom som gjort en grej av att skrika ut din hemlighet
Det finns dom som stal din stolthet
Det finns dom som tog ditt mod
Och dom som ingenting förstod

Dig som ingen känner
Dig som ingen ser
Du som saknar vänner
Och knappt vill andas mer
Hör på mig min kära
Hur ska jag få dig att förstå
Du måste resa dig och gå

Du är inte ensam
Det finns nån som går med dig
Han vill att du ska veta
Att han har det som du
Som du

Vägen tom och öde
Gryningsljuset klart
Du står vid busshållplatsen
Och bussen kommer snart
Nu lämnar du allt gammalt
Här tar din barndom slut
Nu tar du steget ut

Och när du har rest dig
Vänd dig inte om
Finns ingen väg tillbaka
Varifrån du kom

Allt dom ville ge dig har du rivit och förstört
Allt dom hade att säga har du redan hört

Du är inte ensam
Det finns dom som följer dig
Dom vet hur det är
För dom har själva varit där

Det finns nåd för nya världar
Mycket större än den här
Nya skapelser och tider nåd för allt som blir och är
Och alla deras lögner
Betyder ingenting
Tro mig när jag säger
Skammen var aldrig din

Du är inte ensam
Det finns dom som går med dig
Du är aldrig ensam det finns dom som följer dig
Du är inte ensam
Det finns dom som vet hur det är
Du är aldrig ensam dom har själva varit där

Och när du har rest dig
Vänd dig inte om
Finns ingen väg tillbaka
Varifrån du kom"

För upptagen för bloggande...

..men några rader jag kan väl bjuda dig på Sara =)

Här är det fullt upp, tentor 16-17 januari så jag har en del att göra... men nu är jag färdig med PM:et i alla fall, har muntlig presentation av det på tisdag... *ångest* nåja, varje muntlig redovisning där jag inte tuppar av är ju en framgång, så... :-)

Annars knallar det på, vi har varit sjuka som fan, hela familjen, men nu börjar det ordna upp sig så sakteliga. Men influensan förstörde min tentapluggplanering lite, så nu gäller det att lägga på ett kol...

Och just det, har ju köpt min allra första egna SKOTER!! :-)

Det var allt för nu!

Puss