Is this the world we created?



Ord är överflödiga.

On demand!

Glömde ju berätta om gårdagens höjdpunkt, nämligen föreställningen med Jonas Gardell på Kulturens Hus i Luleå! Som jag hade sett fram emot denna kväll, har längtat efter att få se honom live i flera år. Och jo, han levde upp till förväntningarna!! Vilken kramp jag hade i käkarna när det var slut, och mascaran hade man lite varstans i ansiktet efter allt asgarvande =) Saknade dock musik i föreställningen, i alla de shower jag sett på TV så har han ju haft med ganska mycket musik. Så det var synd, men det spelade egentligen ingen roll för han är lika hysteriskt rolig ändå, varvat med allvar då och då...

Sådär
Mia, var jag duktig nu?? ;-)

Nu ska jag stappla iväg mot sängen så att jag kanske orkar upp i tid i morgon bitti, mycket att göra! (läs; skriva...)

God natt med er!

Omständig liten herre.

Jopp, ännu en lördag har kommit (och snart gått). Sitter vid teven och tittar på Pippi Långstrump med Vilden, tyvärr den tecknade versionen men vad ska man göra, nu var det ju den han ville se =). Han är inte på sitt bästa solskenshumör idag direkt så vi har haft en och annan konfrontation, men försöker man bara ta det mesta med lite humor så har jag upptäckt att konflikterna minskar... skönt!

Idag har det hänt typ.... nada. Vi har varit en snabb runda på byn med
Sara på förmiddagen, sen for vi hem och åt lunch. I eftermiddag har vi varit en sväng till mor för lite surr. Nu sitter vi här ensamma igen, Älskling är på partaj så honom väntar jag inte hem på några timmar än =)

Ikväll kommer Louise förbi, var grymt länge sen vi sågs. Tror att jag ska ta och baka en kladdkaka så jag har lite mums att bjuda på. Dessutom köpte jag kaffe med After Eight-smak idag på Handplockat, så det måste vi ju också smaka!

nej, nu ska jag gå och slå igång ugnen så den är varm när jag slängt ihop smeten till kladdkakan... hoppas ni har en trevlig helg!

Ny design!

Tack gode gud för Mimmis design, superbra förklaringar på hur man på ett enkelt sätt fixar och trixar med sin blogg =)

Blev väl kanske inte världens snyggaste, men det duger så länge tills jag har tid att sätta mig ner lite längre och fundera på hur jag vill att den ska se ut.

Säg till om det är något som ser knasigt ut!

Nu ska jag se Wipeout.

Puss på er.

Lördag

Jaha, då var det helg igen. Inte för att det gör så stor skillnad för min del, men grattis till alla dem som faktiskt är lediga på helgerna =)

Dagens plan är att fara till Lomtjärn med Sara och Cappe och leka lite, därefter ska jag skjutsa Vilden till min suveräna mamma som lovat att ha Vilden några timmar så att jag får..... vad tror ni?! Ja, självklart ska jag plugga.

Ikväll blir jag mest troligt gräsänka, Älskling och Vilden drar förmodligen till Brännmark igen och sover där i natt. Tomt och eländigt i huset, men det blir definitivt lättare att få något gjort om vi säger så!

Nu är det dags för dagens brottningsmatch, jag mot Vilden. Ögondroppar är inte det han älskar mest här på jorden.

ha en trevlig helg allihopa!

Uppsatsskrivning pågår

Ja, ni får ursäkta att jag inte är världens mest blogguppdaterande människa just nu, men har en hel del annat att tänka på för tillfället! Kämpar på med uppsatsen för att försöka få ihop 20 sidor (hur nu det ska gå till?!) plus att vi håller på med sista gruppuppgiften till rehabiliteringsmomentet i arbetsvetenskapen.

Går just nu i väntans tider, hade tänkt avvakta med att tacka ja eller nej till sommarjobbet jag redan blivit erbjuden tills jag ser om jag lyckas få något jobb som har större anknytning till min utbildning. Men antingen dröjer de med att skicka ut beskeden, eller också blev jag bortgallrad utan att de hört av sig och meddelat det :-/ Nåja, har någon vecka till på mig innan jag måste bestämma mig, så de får ett tag till på sig =)

I övrigt är det väl som det brukar vara; hemmet i kaos, Vilden söt, hundarna uttråkade, tvättkorgen svämmar över, listerna till allrummet FORTFARANDE omålade och tomten består till 90% av lervälling. Men något mer positivt är ju att våren är här, jag njuter av varje minut som jag hinner tillbringa ute i solen. Igårkväll kom Sara och Casper hit så att pojkarna skulle få leka lite. Vilden kämpar ju på med att lära sig cykla, så de färdades fram och tillbaka på gångstigen med cyklarna. Tydligen var det mycket roligare att cykla med Casper istället för med oss, för helt plötsligt så iddes han trampa =)

Nej, ni får en längre uppdatering så småningom, om jag nu överlever uppsatsen. Vi får väl se...

Till sist vill jag bara skicka ett grattis till min duktiga lillebror, som har lyckats få ett jobb som han verkligen ville ha!

Låååångfredag...

Vad är det med just denna dag varje år? Den gör då verkligen skäl för namnet iaf =). Men att man upplever den som lång har kanske att göra med att alla affärer och sånt är stängt... det finns ju liksom inget att fördriva tiden med!

Hur som helst, har hunnit med lite av varje idag. Till att börja med så har jag skrivit första raderna på vår uppsats! Känns som att det är lite svårt att komma igång, men jag vet ju hur jag är: när jag väl fått flyt i skrivandet så kan jag hålla på nästan hur länge som helst. Det gäller bara att komma dithän!

Älsklings klocka ringde 07.30 i morse, han skulle ut och köra skoter med grannen G. När han farit låg jag och Vilden kvar i sängen och drog oss (ja mamma, det är sant, han har sovit en HEL natt hos oss!) tills klockan var nästan halv nio. Vi tillbringade en lugn förmiddag hemma och bara tog det lugnt. Vid tio dök
syster upp för att få sig en kaffekopp och lite surr. När hon och Babsan for så klädde jag och Vilden på oss och gick ut för att göra upp eld. Sen dök syster upp igen, med systerdottern på släp, för att få sig en grillad korv och låna en spade =) Så vi satt och grillade och myste i solen medan Älskling svor ve och förbannelse och kämpade med snöslungan (har rasat EN DEL från taket om vi säger så...)

I eftermiddag drog jag igång mitt nyaste inköp och begav mig ut på en provtur. Naturligtvis lyckades jag köra fast precis när jag skulle vända hemåt igen, så där satt jag på åkern i Lillkorsträsk, mol allen... Ringde Älskling som fick klä på sig själv och Vilden och komma till undsättning =). Men innan de hunnit fram så kom en snäll kille körandes som hjälpte mig loss, så jag mötte familjen vid Kanis och så vände vi hemåt igen.

Ikväll har vi inte gjort mycket. Vilden har spelat datorspel och jag och Älskling har mest bara myst. Dock fick jag ett telefonsamtal från Ann där hon efterfrågade en vinkväll i morgon, så så blir det! Vi får bara se hur mycket alkohol vi lyckas skrapa ihop. Min plan är att hålla mig rätt städad, måste orka skriva på söndag.

Allt som allt så har vi haft en helt underbar dag! Och vädret kunde ju verkligen inte ha varit bättre.

Nej, nu ska jag ta mig i duschen och spola bort lite skoteravgaser och röklukt =)