Nu värker det i mammahjärtat...

...men snaaart är min älskade Vilde hemma efter en hel helgs frånvaro =) Det var välbehövligt med en ledig helg dock, tror jag och Älskling behövde det...

Nu ska jag sätta mig och stirra ut genom fönstret och vänta på lilleman, och sen måste jag gå och lägga mig, första nattskiftet ikväll...

Och på lördag är det dags för Bodaborg och därefter födelsedagskalas =) Har stora förhoppningar om en riktigt rolig dag!

Puss på er

Yay....

...vad jag är nöjd och lycklig! Klarade nämligen omtentan i Allmän rättslära =) såååå skönt att ha den ur världen att det finns inte!

Nu ska jag och Vilden dra iväg till Mor och hälsa på en stund innan det är dags för liten pojke att gå och lägga sig...

Om jag vore rik...

...skulle jag slå till... på den här

Bara så ni vet.

Ju större motstånd vi stöter på, desto mer energi utvecklar vi för att ta oss igenom.

Det har varit några turbulenta dagar nu på sistone... i måndags fick Meja två otäcka krampattacker då hon helt tappade styrseln över kroppen, och sen hände det igen i tisdags. Har varit i tät kontakt med veterinären och idag var vi in till kliniken i Öjebyn för att kolla upp henne. Nu har de uteslutit hjärt-, lever- och njurproblem, svaren på infektionsproverna får vi förhoppningsvis i morgon. Är allt okej med dem så återstår i princip bara epilepsi eller tumörer....med stor trolighet för epilepsi, ska jag kanske säga. Vilket väl är positivt på sätt och vis, det går ju då att medicinera i alla fall. Hur som helst, veterinären skrev ut Stesolid som vi ska ge om hon får långvariga anfall som måste hävas fort. I "hemläxa" fick jag att filma en eventuell framtida attack, så att veterinären har något att grunda diagnosen på. Skulle ju helst se att det inte kommer några fler attacker, men jag är då i alla fall beredd med mobilen ifall det kommer!

För någon som jag, som inte haft husdjur tidigare, så får ju sånt här en verkligen att inse hur mycket de betyder för en. Hundarna är verkligen mina små bebisar, jag vet inte vad jag gör om Meja har något som inte går att bota eller ens behandla... hur gör man för att orka ta beslutet att det är bäst för dem att somna in?!

Nej, nu ska jag släppa de dystra tankarna så länge. När hon inte har några anfall så är hon precis lika busig och pigg som vanligt, vilket ju är skönt. Jag håller tummarna för att det "bara" är epilepsi, och att den i så fall ska gå bra att medicinera.

Nu ska jag dra iväg till apoteket och hämta ut Stesoliden, så det finns hemma om det skulle behövas..

Hej med er.

Kasta inte bäver i trähus...

Ni kanske har observerat min nya vana vad gäller rubrikerna på mina inlägg? De består av roliga citat som jag snappat upp och som fått mig att skratta. Bättre det än allt annat meningslöst man skriver där uppe!

Hursomhelst... här händer inte mycket just nu. Blev gräsänka i går morse, men Älskling kommer hem igen nu på eftermiddagen, så det är inte så synd om mig. Rätt skönt att ha sängen för sig själv för en natt.. ;-)

Igår kväll roade jag mig med att baka bröd och städa lite, och idag har jag tvättat undan lite av tvättberget som tornar upp sig i tvättstugan. Har just förberett middagen, blir hemmagjorda burgare med lite blandat smått och gott.

Vilden är inne i en jättejobbig period, han vaknar flera gånger under nätterna och är ledsen. För någon som fått sova hela nätter i sträck sen Vilden var typ åtta månader så är det enormt jobbigt att man helt plötsligt blir störd :-) Nåja, såna perioder ska han ju också igenom.

Har jätteångest om vad jag ska prioriera att köpa, en solsäng eller en plattång?! Solsäng vore ju skönt, men med tanke på att plattången är det enda som kan få mig att visa mig ute bland folk så blir det nog kanske en sån :-). Grr, hade tänkt slippa den utgiften, min nuvarande tång är ju faktiskt inte ens ett år gammal...menmen, börjar det spraka i elektriska prylar så är det nog ett tydligt tecken på att de bör pensioneras... Det värsta är att min fön också uppnått pensionsåldern, kabelhöljet har gått sönder på ett ställe, så det är väl också en katastrof waiting to happen, kan jag tänka mig :-)

Nej, nu ska jag gå och göra lite nytta..

hej med er!