Vad hitta på i helgen då??

Jaha, nu när vi återvänt till verkligheten så finns det några olika saker som pockar på vår uppmärksamhet =) Det största är förstås stugan, vore bra att få golvet på plats innan vintern kommer! Om nu bara vädret kan samarbeta under helgen så bär det nog av till Brännis på söndag, kanske vi stannar över till måndag om regnet verkar hålla sig borta... Vi skulle även behöva bygga ett däck i Vildens piratskepp, som det är nu så är det ständigt pool där inuti =) + borra lite hål i botten av båten förstås... Även på hemmaplan finns det en del att ta tag i. Vi skulle behöva räta upp hängrännorna, gräva igen lite gropar som hundarna gjort så fina och allmänt göra vinter på tomten. För att inte tala om höststädningen... Vi får väl se vilket (om något) som blir gjort i helgen =)

Peppad!

Blir alltid så sjukt glad och motiverad efter mina träffar med min suveräna jobbcoach! Nu handla och sen hem och laga middag, därefter tupperwareparty hos sara! Puss


Bröllopsresa??

Ååååh, sitter här och drömmer om bröllopsresan... jag hoppas att vi kan ordna med barnvakt på något sätt så att jag och min käre man kan få tillbringa en vecka i total avslappning! Kolla in det här till exempel!
Ser ju verkligen ut som ett fantastiskt hotell, och jag misstänker att det här är en av de få gångerna i livet man faktiskt unnar sig att bo på ett riktigt fint hotell. Nära till bad, nära till shopping, flera roliga utflykter att göra... *suck* Förhoppningsvis så ska vi lyckas ta oss iväg snart =)

Nu ska jag börja göra mig redo för jobb, blir tre timmar på 2 rum & kök idag!

Bröllop!

Ja, så var då vår stora dag fullbordad =) Den började redan kl 07.15 för oss hos Sara. Då kastade vi i oss frukost och klockan åtta kom min frisör och gjorde håret. Klockan 11 var det dags för sminkning. Ungefär då började stressen eftersom det blev nån konstig reaktion mellan min hudkräm och primern, allt fjällade av =) Det blev omstart, och ungefär klockan tolv var vi klara. Därefter hann jag kasta i mig två tuggor sallad innan proceduren med påklädningen började. Halv ett var det dags för fotografering och därefter åkte vi till kyrkan. Det var en nervös stund i nedre sakristian innan det var dags för oss att gå in =) Själva vigseln gick bra trots skakande knän! Ingen av oss glömde den andras namn, bara det är ju en bedrift i sig! När vi skulle gå ut strömmade tårarna för Vilden, det hela blev lite för spännande för honom =) Men han hämtade sig efter en pappakram och sen var det fotografering, riskastning och hela paketet ute på kyrktrappen. Så småningom begav vi oss mot festlokalen i Arvidsträsk där vi hade en UNDERBAR bröllopsfest med fina tal, trevlig stämning och fantastisk mat. Kring midnatt kom vår skjuts och vi begav oss mot den hemliga destinationen där bröllopsnatten skulle spenderas. Till min förvåning hamnade vi ute på Furunäset, i en jättefin svit med bubbelbad på rummet! Det var superhärligt och en rolig överraskning.

Dagen efter bröllopet hade vi det lugnt och skönt på hotellrummet, med hotellfrukost, bubbelbad och allmänt mys. Älskling hade flörtat med personalen så vi slapp checka ut klockan tolv, istället bar det av hemåt först vid halv sex. 

Sammantaget så blev det en fantastisk dag, precis som vi ville ha den! Tack vare underbara vänner (läs: slavar) så gick allting prickfritt och vi kunde verkligen slappna av och njuta. Det här är en dag som vi kommer minnas resten av våra liv!

Lite tidigt att säga säkert...

men det verkar lovande! yr.no visar en stooor strålande sol på vår bröllopsdag, jag hoppas VERKLIGEN att det stämmer! Men än så länge kan mycket ändras...

Ikväll sitter jag ensam och gruvar mig för att gå i duschen. Vi har gjort provuppsättning på håret idag, och det lär inte bli någon lek att försöka tvätta (och framförallt kamma) ut det hela! Blev dock jättenöjd och jag tror att det kommer att bli jättefint på vår stora dag. Det närmar sig nu...

Nej, nu ska jag sluta dra mig och istället göra slag i saken, duschen here I come!

Fått lite mer gjort...

  • Spika bordsplaceringen klart!
  • Köpa diverse dukningsmaterial: dukar, värmeljus osv
  • Beställa tårtorna
  • Repa i kyrkan =)
  • Fixa spellistan för kvällen
  • Färdigställa festprogrammen
  • Inhandla mängder med alkohol + alkoholfria alternativ
  • Fixa kvällsvickningen
  • Provsmaka välkomstdrinken
  • Färga mitt hår, sätta in löshår, provuppsättning av håret och provsminkning klart!
  • Fålla Vildens byxor
  • Lära oss dansa vals =)

  • Korrigerad lista.....

    Syster påminde mig om det lilla problemet med att dansa vals, så nu är det tillagt på listan =)


    • Spika bordsplaceringen klart!
    • Köpa diverse dukningsmaterial: dukar, värmeljus osv
    • Beställa tårtorna
    • Repa i kyrkan =)
    • Fixa spellistan för kvällen
    • Färdigställa festprogrammen
    • Inhandla mängder med alkohol + alkoholfria alternativ
    • Fixa kvällsvickningen
    • Provsmaka välkomstdrinken
    • Färga mitt hår, sätta in löshår, provuppsättning av håret och provsminkning
    • Fålla Vildens byxor
    • Lära oss dansa vals =)
    • vad har jag glömt??

    Möhippa och bröllopsplanering =)

    Igår var det dags för min möhippa! Mina fina vänner hade grunnat och planerat, och resultatet blev en inspelning i studion på Havsbadet, en något pinsam sväng på stan där jag fick ragga snygga karlar, en suverän middag och två roliga timmar på bowlinghallen! TACK än en gång allihopa, jag hade jätteroligt! har tyvärr inga foton att dela med mig av, men hoppas på att tjejerna skickar bilderna till mig så jag kan lägga upp några här =) Annars finns det några bilder på min systers blogg.

    Nu går vi in i slutfasen av bröllopsplaneringen, det som återstår är:
    • Spika bordsplaceringen klart!
    • Köpa diverse dukningsmaterial: dukar, värmeljus osv
    • Beställa tårtorna
    • Repa i kyrkan =)
    • Fixa spellistan för kvällen
    • Färdigställa festprogrammen
    • Inhandla mängder med alkohol + alkoholfria alternativ
    • Fixa kvällsvickningen
    • Provsmaka välkomstdrinken
    • Färga mitt hår, sätta in löshår, provuppsättning av håret och provsminkning
    • Fålla Vildens byxor
    • vad har jag glömt??

    Nu ska jag ha lite kvällsmys med min blivande man =)

    Glädjande tomma hyllor!

    Igår var jag och Älskling iväg till stan en snabbis för att hitta halsband och örhängen till mig, att ha på bröllopet. När vi var färdiga inne i stan så for vi på Willys för att handla lite käk. Det är ganska tydligt när man som LCHF:are går och handlar, att det går framåt med svenska folkets matvanor =) Nästan slut standardmjölk, medan facket för lättmjölk svämmar över, i princip inga förpackningar med grädde och dessutom ganska tunt på smörhyllan =) Hurra! Det verkar som att fler och fler börjar inse hur bra man mår av att äta mer fett än vad SLV rekommenderar, och framförallt att se till att äta så naturligt som möjligt! Dessa konstgjorda bordsmargarin och stekfetter borde åka rakt i soporna, bara innehållsförteckningen säger ju allt....

    Sådär, nu har jag fått argumentera lite för en sak jag brinner för =)

    Spänningen stiger, i morgon är det tydligen dags för möhippan! Detta ska bli väldigt spännande. Har förhoppningar om att inte behöva göra bort mig fullständigt, men säker kan man ju aldrig vara... =P

    Nu ska jag strax dra ut på byn en sväng och handla lite bröllopsnödvändigheter...

    17 dagar kvar!

    Nu ni, nu närmar det sig! Spännande spännande =) Till helgen är det, såvitt jag vet, dags för möhippa. Det ska bli kul att se vad mina snälla vänner har hittat på åt mig! Ser ni någon som står och gör bort sig på byn på lördag så vet ni vem det är =)

    Börjar vara dags att ta itu med de sista grejorna som ska göras till festen, typ bordsplacering, festprogram och så vidare. Problemet är bara att jag verkar ha gått in i någon förnekelsefas, jag gör allt annat förutom bröllopsfix just nu! Målar lister, städar, tvättar, tränar.... Vi får hoppas att jag kommer igång snart =)

    Vilden har haft några jobbiga dagar nu, med ett humör som inte är av denna världen. Tur att man vet att allt går i vågor och att bättre tider kommer! Han riktigt söker konflikter just nu, gör allt för att trigga igång mig (oss) och går i taket direkt han inte får som han vill. Nåja, det är bara att härda ut och hoppas att han INTE är sådan här dagarna före bröllopet!

    På tal om Vilden, det börjar vara dags att bege sig mot dagis och hämta hem sagda unge. Ha en bra dag allihopa!

    Lite ny design!

    Vet inte om alla ser det, men jag har i alla fall gjort om designen här på bloggen litegrann. Ser ni det inte, så tryck f5 för att uppdatera så borde det dyka upp! Vill egentligen ha mer färg här, men får inte riktigt till det. Meddelar er när jag får till det och ändrar igen =)

    Idag har jag hunnit med lite av varje. Började med att barnvakta lilla Molly en stund och sen begav jag mig iväg till gymmet för ett löppass. Sen hem, duscha och laga middag innan det var dags för möte med min nya jobbcoach. Var lite skeptisk med tanke på hur lite givande min tid med den förra jobbcoachen var, men den här tjejen verkar vara riktigt bra och det ska bli kul att se vad som händer!

    Det närmar sig....!

    Nu ska jag ta och krypa i säng så jag orkar upp med Vilden i morgon! Sov gott mina vänner.

    Slut friidrott :-/

    Känns alltid lika trist när ett friidrottsmästerskap avslutas, älskar verkligen att titta på sånt! Fast jag tror min familj är tacksam över att det tar slut nån gång, är nog inte roligaste mamman eller trevligaste sambon när jag sitter klistrad framför teven eller datorn. =) Tack och lov är det ju inte länge till finnkampen, så då får jag friidrotta lite till!

    Skickade iväg familjen på bio ikväll, belöning till Vilden för att han är en så himla duktig kille! Ett problem vi har brottats länge med börjar kanske lösa sig till slut i alla fall, vilket är suveränt. De skulle se Smurfarna på 3D, gissar att Vilden kommer vara förtjust. =) Själv håller jag på att baka LCHF-formbröd, samma recept som jag bloggade om för några dagar sedan, men tredubbel sats för att passa att göra i sockerkaksform. Ska provsmaka även det så återkommer jag om resultatet senare...

    I morgon ska jag först få äran att passa söta lilla Molly en stund, och sen framåt kvällen så ska jag iväg på möte med min nya jobbcoach! Det ska bli intressant att se vad hon har att säga.

    Nej, nu är det bäst att jag går och kollar till mitt bröd!

    Promenerat, friidrottat och simmat =)

    Ja ni ser, jag bara tränar hela tiden =) Fast friidrottstittande på TV kanske inte räknas som att sporta?! Äh....

    I morse började jag med en promenad tillsammans med
    Sara och sötMolly, och ikväll har jag varit och simmat tillsammans med syster och Cissi. Simningen var skön, men det märktes att det var ett tag sedan sist =) Misstänker dock att löppasset i morgon bitti inte blir av, eftersom jag planerar att kliva upp i natt kl 03.30 och se Christian Olssons trestegskval, det KAN jag ju bara inte missa!

    Blev lycklig idag förresten! Lagerhaus lanserade sin nya webbshop idag för oss som "gillar" dem på fejjan. Satt och surfade runt litegrann på sidan, och där upptäckte jag att de säljer kapslarna till kaffemaskinen som jag fick av min snälla svärmor! Visserligen säljs de på andra ställen på nätet, bl.a på Kapslar.se, men där måste man köpa 8 st 10-pack för att över huvud taget få beställa. På Lagerhaus säljer de 10-packen en och en, vilket var helt suveränt enligt mig. Vill få smaka på de bryggkaffekapslar som finns att välja på innan jag köper 80 kapslar...

    Nej, nu ska jag se lite av friidrottssändningarna från natten som var innan jag ska krypa i säng, ska jag orka upp halv fyra så bör jag nog gå och lägga mig snart.... ;-)

    Sov gott mina vänner!

    Bakat på morgonen!

    När vi var i stan tidigare i veckan så köpte jag lite ingredienser på hälsokosten för att baka LCHF-ostfrallor. Provade göra dem nu på morgonen och de blev riktigt goda, det bästa LCHF-brödet jag provat än så länge. Det har faktiskt brödkänsla, till skillnad från många andra recept =) och för mig som älskar västerbottensost så är ju det här perfekt! Recepetet hittade jag här på Åses blogg. Det är en jättebra blogg med många kanonfina LCHF-recept, så kika in om ni är intresserade av sånt! Har även sett att hon har provat göra varma mackor med det här brödet, så det ska testas, det också!

    Nu kör jag hårt med LCHF fram till bröllopet, senaste veckorna har ett eller två kilo smugit sig på mig, kilon som jag INTE känner för att ha på kroppen när klänningen ska på. Storleksmässigt så är det ingen fara för klänningens skull, men man vill ju gärna känna sig så fin som möjligt =) Ska bli så roligt att få göra provuppsättningen av håret också, det blir den 18:e vi ska testa den. Den 15:e ska jag till frissan för att fixa färgen, och sen ska löshåret sättas in. Kommer blir väldigt långhårig, så det blir roligt att prova på det också =)

    Igår var jag på gymmet, och det känns i vissa kroppsdelar idag kan jag säga! Utfall tar bra på vissa delar som är nödvändiga för att sitta ner.... I morgon blir det ett löppass efter att jag lämnat Vilden på dagis, om nu inte förkylningen som härjar i familjen har nått mig tills dess vill säga.

    Nej, nu ska jag försöka göra lite nytta innan Vilden ska hämtas. Hoppas ni får en bra dag!