Bröllop!

Ja, så var då vår stora dag fullbordad =) Den började redan kl 07.15 för oss hos Sara. Då kastade vi i oss frukost och klockan åtta kom min frisör och gjorde håret. Klockan 11 var det dags för sminkning. Ungefär då började stressen eftersom det blev nån konstig reaktion mellan min hudkräm och primern, allt fjällade av =) Det blev omstart, och ungefär klockan tolv var vi klara. Därefter hann jag kasta i mig två tuggor sallad innan proceduren med påklädningen började. Halv ett var det dags för fotografering och därefter åkte vi till kyrkan. Det var en nervös stund i nedre sakristian innan det var dags för oss att gå in =) Själva vigseln gick bra trots skakande knän! Ingen av oss glömde den andras namn, bara det är ju en bedrift i sig! När vi skulle gå ut strömmade tårarna för Vilden, det hela blev lite för spännande för honom =) Men han hämtade sig efter en pappakram och sen var det fotografering, riskastning och hela paketet ute på kyrktrappen. Så småningom begav vi oss mot festlokalen i Arvidsträsk där vi hade en UNDERBAR bröllopsfest med fina tal, trevlig stämning och fantastisk mat. Kring midnatt kom vår skjuts och vi begav oss mot den hemliga destinationen där bröllopsnatten skulle spenderas. Till min förvåning hamnade vi ute på Furunäset, i en jättefin svit med bubbelbad på rummet! Det var superhärligt och en rolig överraskning.

Dagen efter bröllopet hade vi det lugnt och skönt på hotellrummet, med hotellfrukost, bubbelbad och allmänt mys. Älskling hade flörtat med personalen så vi slapp checka ut klockan tolv, istället bar det av hemåt först vid halv sex. 

Sammantaget så blev det en fantastisk dag, precis som vi ville ha den! Tack vare underbara vänner (läs: slavar) så gick allting prickfritt och vi kunde verkligen slappna av och njuta. Det här är en dag som vi kommer minnas resten av våra liv!

Kommentarer
Postat av: Anja

skönt att höra att ni blev nöjda med allt:) kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback