Stolt.

Jag är så stolt över min fina familj! Minstingen som börjat tuffa till sig och säkert snart går, som lärt sig pussas, klappa händer och en massa annat. Över Willeman som blivit så duktig på att läsa och är så fruktansvärt go och empatisk. Och över min man som är så himla omtänksam, kärleksfull och modig

Jag älskar er allihop, ni är hela mitt liv!

Mr Grey

Sådär lite efter alla andra har jag nu hamnat i Mr Greys värld (50 nyanser av honom). Fy bubblan vilken bra bok! Även om man bortser från sexet -som ju liksom tar upp ca 70% av boken- så är resten jävligt fascinerande, man vill bara veta mer om karln! I eftermiddag kommer mor med bok nr 2 så jag får fortsätta läsa, sträckläste bok 1 (ca 550 sid) igår mellan sisådär 20.30-02.30. Kunde ju ändå inte göra mycket annat pga ryggen.

Nä nu ska vi äta lunch och invänta lilleman :-)

Ingen finmiddag här, inte...

Jaha, på grund av bland annat en stökig natt för minimannen så sitter vi hemma framför teven istället för på CG:s i Luleå... Trötta som tusan båda två så vi kände att om vi ska ut och äta en middag av den kalibern vill vi gärna vara pigga och alerta.

Så bättre lycka nästa gång kanske.


Blir förhoppningsvis en tidig kväll ikväll.


Tårar

Idag trillade tårarna för mig, Alvar sa mamma till mig för första gången! Lycka :-)


Suck

Ibland blir man så himla less och trött när det känns som att allting ska vara emot en, även om det bara handlar om småsaker så tär det till slut.

Längtar så mycket till på lördag, då ska jag och älsklingen lämna hemmet på tu man hand för första gången sedan Alvar kom till världen, det känns som att vi behöver det! Finmiddag i Luleå och bara mysa på....

<3



För jag älskar er, jag älskar er, och ändå ännu mer...