Nu har vi fått upp farten!


Sent omsider

Nu är det bara 45 minuter kvar innan planet mot Malmö lyfter, kan lova att vi är duktigt less Arlanda terminal 4 :-)


Sent omsider

Nu är det bara 45 minuter kvar innan planet mot Malmö lyfter, kan lova att vi är duktigt less Arlanda terminal 4 :-)


7 månader i morgon!

Shit vad tiden rusar iväg, känns som att det var alldeles nyss som jag såg Minis ansikte för första gången. Men nu är det alltså 7 månader sedan som vi åkte in på BB :-)

Miniman ståtar med sex tänder (fyra uppe, två nere) och ett alltid lika soligt humör. Han rullar lekande lätt från mage till rygg och tvärtom, större delarna av dagen tillbringar han på golvet och masar omkring, men bara baklänges än så länge :-). Han har börjat kämpa med att ta sig upp på händer och knän men än sitter inte tekniken. Han äter frukost, lunch, mellanmål, middag och kvällsmat i form av fast föda, med ersättning som efterrätt. Sover tolv timmar natt i sträck förutom att han ibland vaknar lite tidigt, men då ligger han och jollrar tills klockan slår sju. Under dagen sover han två kortare lurar och en tvåtimmars middagsvila. Kan visa vart lampan, mamma och pappa är och storebror är så galet intressant, då avstannar all annan aktivitet. Sitter stadigt men glömmer bort sig om nåt intressant finns precis utom räckhåll, då kastar han sig :-). Skötbordet är ingen favorit men bada är härligt.

Älskade älskade unge, du och din bror sätter verkligen guldkant på våra liv!


Nu är det nära!

På tisdag flyger jag och Vilden söderut för att hälsa på fina vännen med familj, det ska bli så kul! Vilden vet inget utan jag ska smygpacka våra väskor och lasta dom i bilen, sen ska vi bara säga att vi ska ut och åka en sväng med farfar och så skjutsar han oss till flyget :-) blir nog att berätta vart vi ska när vi kommer till Kallax dock, annars tar han nog för givet att vi ska hälsa på morbror i Stockholm :-) tips på vad man roar sig med på Arlanda i fyra timmar mottages tacksamt... Dåliga förbindelser mellan Arlanda och Sturup måste jag säga!


Mammas stora grabb!

Idag är Vilden i Skellefteå för att gradera, väntar med spänning på att få höra resultatet :-)

Själv har jag varit och shoppat en sväng, lite byxor åt Mini och faktiskt en del kläder åt mig själv! Behövligt, dags att krypa ur sista mammatröjorna kanske :-)


Så sant som det är sagt


Tränar på sina Babblarmoves