Tenta, tenta, tenta....

....om 1½ vecka, och känner att jag ligger låååångt efter. Menmen, det är bara ta och hugga i, så får vi hoppas att det ordnar sig. Ska in till Lule på tisdag och plugga tillsammans med Mia och Marja, två jättetrevliga tjejer i min klass. Så vi får hoppas att vi får en hel del gjort då!

Har köpt mig ett singstar, så där tillbringar jag mina få lediga minuter just nu! Köpte skivan Svenska Schlagerhits, och Älskling har beställt Rock Ballads åt mig, som en present, så här sjungs det för fullt :-)

Annars då? Vilden är lika charmig, lika vild och lika trotsig som alltid. Denna underbara unge! Det går inte att förstå hur mycket kärlek man är kapabel att känna för någon förrän man får barn, så är det bara. Naturligtvis älskar jag Älskling, mina föräldrar och syskon och vänner oerhört mycket, men den kärleken kan ALDRIG mäta sig med kärleken till mitt barn. Visst har man bara lust ibland att slänga in honom i hans rum och slå igen dörren, men får man bara ett litet, litet leende från honom så smälter all irritation bara bort. Han är mitt allt, hela min värld, och jag förstår inte vad jag skulle göra om han vore borta....

Nej, nu är det nog dags för sängen, skulle jag tro. Annars orkar jag väl inte upp i morgon...

Musik som spelas hos mig just nu

Pink - Leave me alone (I'm lonely)
Josh Groban - To where you are
Christian Waltz - Wonderchild

Gör på mina lediga stunder

Va?! Okej då, om jag har en minut över så spelar jag Singstar mot mig själv :-)

Borde

Pluggapluggaplugga

Men istället

Har jag tänkt krypa ihop i sängen med Älskling!

Senast lästa bok

Ridå - Hercule Poirots sista fall


Bäst just nu

Min underbara lilla familj, extra plus i kanten till min fantastiska Älskling

Sämst just nu

Vilden lika trotsig som nånsin
Tenta alldeles för snart...

Förkyld, förkyld...

....vilket väl inte är så roligt, men man får ju ta det också.

Fick min nya telefon i fredags, så jag är ganska glad ändå! :-) Än så länge är jag då nöjd med den.

Och nu har vi fått resultatet från Mejas höftledsröntgen. Det har faktiskt förbättrats litegrann, nu har hon HD-grad C istället för D. Så det är ju bra, det ökar ju chanserna till att hon kan få ett fullångt liv och slippa ha ont.

Annars knatar det på, Vilden trivs jättebra på dagis och vill INTE fara hem när vi kommer och hämtar honom :-) Hemma är han väldigt trotsig och bråkig, men man får överleva det också, antar jag.

Nej, nu ska jag gå och se om Älskling får i Vilden någon mat, det här med att äta är inte hans favoritsysselsättning just nu.