Tisdag...

Blev en hemmadag idag. Egentligen hade jag övningspass idag, i morgon och på fredag, men igår trillade det in ett mejl från vår lärare där han meddelade att han var sjuk, så all undervisning ställdes in denna vecka.. skönt! Fast i och för sig så innebär ju det bara att det blir dubbelarbete en annan vecka, men för tillfället njuter jag i alla fall!

Har just kommit ut ur bastun, så nu känner jag mig så där fullständigt ren som man bara känner sig efter att ha badat bastu. Gillar inte att göra det för ofta, men de gånger det väl blir av så är det en ren njutning efteråt.

Vilden fick en snabbsläng av magsjuka igår morse, han kräktes flera gånger på morgonen och under dagen, men han piggnade fort till och var i princip helt frisk och kry igen innan det var läggdags. Men eftersom han ska varit kräkfri i 24 timmar innan han får komma tillbaka till dagis så har Älskling vabbat idag. I morgon återgår vi dock till vardagen! Nu är det bara vänta tills man själv trillar dit...

nej, nu ska jag krypa ner i soffan med Älskling och slötitta lite på teve, eller också kanske vi slår på en film.. vi får se!

Jag är för övrigt förälskad, i den här låten...


puss på er!

Luleå idag

Japp, idag bär det iväg till Luleå. Ska åka med Sara dit, skönt! Annars hade jag nästan varit tvungen att ta bilen, det tråkigaste jag vet är att sitta på skolan från 10.30, när bussen är framme, till 14.45 när lektionen börjar. På vägen ska vi ta en avstickare till Skoterskroten och se om de har någon hjälm åt mig... börjar verkligen vara dags för en ny!

Sen gissar jag att det blir en lunch på stan innan det är dags för mig att dra till skolan =)

Nu ska jag gå och klä på Vilden, som inte alls vill på dagis... suck

kram på er

svårt att komma igång idag

Det är farligt när man känner att man är i fas med skolarbetet, genast så infinner sig lättjan... Den här morgonen har gått åt till att hänga tvätt, torka golven, göra bort lite grejer som behövt göras och lite annat... Men nu ska jag sätta mig och få något gjort. Snart.... ;-)

Blir gräsänka onsdag-fredag, Älskling ska på kurs igen.. jobbigt när han far, men rätt skönt också, ett tag i alla fall! Allt blir så mycket roligare när han kommer hem igen =) Nästnästa vecka blir dock jobbigare, då blir han borta måndag-fredag.. *suck*

Håller tummarna för att älskade
Ann äntligen får/har fått sin bebis inom den absolut närmaste tiden, verkar som att det är på gång! Hoppas hoppas hoppas...

Nej, NU ska jag gå och göra något vettigt. Det värsta är att jag även har börjat läsa "Luftslottet som sprängdes" av Stieg Larsson, svårt att hitta motivation till att ta upp en bok om fastighetsköp när man ser Luftslottet ligga där på bordet, så ensam...

kram på er

Jimmy Eat World - Hear you me



Underbart vacker.

Tisdag

Äntligen börjar förkylningen ge med sig i alla fall, bara lite hosta kvar... det var välkommet!

Idag har det varit familjerätt på tapeten, ska strax avsluta för att därefter fara och hämta Älskling på jobbet och plocka upp Vilden. Vi ska stressa iväg en snabbis till Lule i eftermiddag, ska på Willys och handla. Måste även in på Jysk en sväng och se om de har någon kontorsstol åt mig.. måste ha något bekvämare än de vi har nu.

Ikväll får jag besök av Sara, Cappe och Mamma. Sara ska slinga mammas hår, Cappe och Vilden ska leka och jag ska vara moraliskt stöd åt dem allihopa =)

Har snickrat på min IKEA-shoppninglista nu i några dagar, längtar sååå mycket efter att få fara dit! Ska bland annat köpa ett nytt skrivbord, behövligt!

Nej, sista rycket nu..

Puss på er!


Förkylt och j*vligt....

ja, som rubriken säger så är jag, för ovanlighetens skull, förkyld igen! Kanske börjar bli dags att sluta röka.... gissar att förkylningsfrekvensen skulle bli rätt mycket lägre då.  Dessutom blir jag ALLTID förkyld precis när jag kommit igång med träningen igen... *typiskt*. På solsidan finns dock det faktum att min mage är fräschare än på länge, nu kan jag äta (nästan) vad jag vill. Har dock inte vågat mig på något stekt eller starkt kryddat än...

Nåja, släpade mig iväg till skolan idag, där jag hostade mig igenom en föreläsning i fastighetsrätt. Har egentligen övningspass i familjerätt i morgon, men känner mig alldeles för eländig för det, så jag blir nog hemma. Förhoppningsvis kommer mina böcker i morgon så jag kan börja läsa iaf...

För att trösta mig själv så gjorde jag just ett
impulsköp från Donnabeauty.se, inspirerad av min lillkusin som också hade shoppat loss på produkter från i.d bare minerals. Allt smink brukar ju se ut som en oljig hinna i mitt ansikte efter max två timmar, men man kan ju pröva i alla fall! Tyckte att jag behövde unna mig något för en gångs skull, det är jag värd :-) Shoppade dessutom loss på Växtriket idag, blev två Phalenopsis för 99 kr/styck. Älskar orkidéer!

Nej, nu ska jag gå och bädda ner mig i soffan och vänta på bättre tider (och på Älskling)

Natti natti!

(Förresten, ni skulle bara veta hur sugen jag är på att anmäla Älskling till Wipeout!)