Magen typ vecka 35 =)


Partaj i magen!

Fast jag tycker inte det är så festligt längre, iaf inte hela tiden :-) nu börjar lillskrutt ta så mycket plats att det tar duktigt ont när det härjas som värst. För att inte tala om att den där urinblåsan verkar vara en favoritleksak.... Menmen, ondare ska det ta innan det här är klart! :-)

I övrigt är jag eländig för tillfället, febrig och ont överallt. Ska dock iväg till jobbet i morgon i alla fall eftersom det är min sista dag, mycket som måste avslutas. Tror dock att jag gör en tidig sorti om jag mår som idag.

Vi tog faktiskt en magbild härom dagen, ska lägga upp snart när jag fört över bilderna till datorn :-)

Nu återgår jag till Hela Sverige Bakar!


MVC

Allt okej hos BM igår, blodvärdet har gått upp och blodtryck och allt är fortsatt bra :-). Lille herrn har placerat sig med huvudet neråt men det är fortfarande rörligt/ruckbart, som sig bör. BM verkar då inte tro att det är någon jättestor bebis i alla fall, det är ju skönt :-)

I övrigt knogar det på. Jobbar näst sista veckan nu, kommer sakna det men samtidigt blir det skönt med lite ledighet och tid för boande :-) tror vi har alla kläder och grejor nu, med undantag för spjälsäng och babyskydd. Ska börja packa BB-väskan snart, och skriva förlossningsbrev...

Nä, nu tar jag en tupplur :-) puss på er!


Ojdå!

Råkade visst klicka iväg ännu en beställning från Villervalla =) Så det kan gå!
 
Nu kryper jag ner i soffan och sover... jag menar, tittar på How I met your mother =)

Hoppsan vad tiden går.

Det känns som att veckorna bara flyger förbi och jag hinner inte alls med! Bara drygt två veckors jobb kvar och sen blir det till att gå hemma och ladda batterierna (och kanske boa lite!). I morgon går vi in i v 34 så det närmar sig verkligen med stormsteg. Nu märks det att det börjar bli trångt därinne, mindre rena sparkar och mer buffande och tryckande :-) fogarna är jobbiga men har tack och lov inte blivit så mycket värre iaf, däremot har jag ganska mycket sammandragningar.

I övrigt går livet sin gilla gång. Vilden har haft en jobbig skolstart, förändringar har ju aldrig varit hans melodi så det har varit tungt för honom, ständigt uppe i varv och ledsen för att större barn (och jämnåriga också för den delen) inte alltid är så snälla... Men det går stadigt bättre och bättre, fast särskilt imponerad av det här med skola är han ju inte :-)

Nej, nu ska jag ta tillvara på möjligheten till en tupplur på bussen :-) ha en bra torsdag allihop!