Sol ute, sol inne...

Som ni säkert märkt så skiner solen varje dag just nu så det behöver jag nog inte berätta för er :-) jag och Miniman lullar på som vanligt och räknar ner till pappans semester (och min och Willes semester den 18:e juni!).

Bjuder på en bild på Minimans fina vagn och på vagnsleksaken som jag fyndade på Röda Korset för 5 kronor :-) ska bara laga det så ska det få pryda vagnen sedan!


Haha

Ska ju stå hairy och inte fairy i senaste inlägget :-)


Fairy

Det finns en enda sak jag inte kommer sakna alls den dagen våra gammelhundar är borta, och det är. Allt. Detta. Hår!! Jag blir tokig varje vår. Vi borstar dem, dammsuger och torrmoppar vareviga dag (flera gånger!) och ändå är möbler, kläder, barn och vuxna ständigt klädda i detta HÅR! Funderar på att göra nakenhundar av dem ibland...


Nu räknar vi ner

Mindre än en månad kvar tills jag och Vilden åker ner till Skåne!


Miniman 6 månader! (Och en dag)

Grabben kan snurra från rygg till mage och tvärt om. Han susar fram i gåstolen och är helt besatt av sin retrobarnvagn! Greppar bättre och bättre och flyttar saker från hand till hand. Kan titta på rätt person (ibland:-)) när vi säger mamma, pappa eller storebror. Han blir ledsen ibland om jag lämnar rummet. Sitter själv men glömmer ibland att man kan trilla om man kastar sig åt sidan! Sover 12-timmars oavbruten natt i eget rum och tre lurar på dagtid. Äter bra och växer som ogräs!

Det händer saker :-)


Min bästis dammsugaren

Ibland duger det minsann att köra gåstol, i alla fall när man får jaga dammsugaren :-)


BVC i morgon igen!

Ska bli spännande, gissar vilt att Miniman ligger på ca 10,5 kilo och typ 70,5 cm :-) så får vi se hur mycket jag är ute och cyklar!

I övrigt rullar livet på som vanligt. Fastän jag älskar mina barn över allt annat så måste jag bara säga att livet som hemmamamma ICKE passar mig. Är så sjukt uttråkad och fantiserar om att få jobba :-) meddelade Älskling idag att om vi nånsin skulle få för oss att grabbsen behöver en lillasyster eller lillebror så får fan han vara hemma :-) nädå, det är supermysigt att få gosa med småttingarna dagarna i ända men särskilt stimulerande är det ju inte... Tackar ändå högre makterna för att Vilden är så stor nu att det går att föra ett samtal med honom! Han är så klok och har många roliga funderingar :-)

Miniman har lärt sig att rulla från mage till rygg i sängen, vilket innebär störd sömn.. När han hamnat på rygg så vaknar han rätt omgående och vill tillbaka på mage. Hoppas att nyhetens behag försvinner snart! Vrida sig ett kvarts varv och sparka på spjälorna är också urkul!

Skåneresa bokad för mig och Vilden, midsommarveckan bär det av! Så himla kul att mysa med Annica & Jimmy och barnen i några dagar. Har inte varit ner dit sedan typ... 2010 tror jag? Så det är verkligen dags! Att jag sen ska lyckas överleva tre nätter utan Miniman är ju en annan historia...

Tjo vilket långt inlägg det blev, olikt mig :-)


Nedräkning

Ååååh, om bara 4 1/2 vecka går Älskling på semester! Vilken härlig sommar vi förhoppningsvis ska ha!


Mina hjärtegryn!

Tänk att jag haft sån tur som fått bli mamma till er <3


Det går framåt med matrepertoaren för Miniman!

Numera har han ätit:
Potatis
Palsternacka
Kålrot (ingen höjdare!)
Morot
Sötpotatis (favorit)
Köttfärsgryta
Kalops
Lax
Torsk
Katrinplommon
Banan
Persika/päron
Gröt förstås :-)

Är än så länge restriktiv med gluten då vi har en del celiaki i släkten, och inga mjölkprodukter frånsett en rejäl klick smör i varje portion. Äpple har jag inte heller vågat prova då Älskling är allergisk.

Tekniken för att äta har han inte riktigt greppat än men det kommer :-)


Inte lätt att vara storebror

Vilden är Minimans största idol, men ibland övergår beundran i rena handgripligheter.


Skillnad!

Tror minsann att Miniman vuxit till sig lite :-)