I wanna find something I've wanted all along, somewhere I belong...

Har kommit in ett nytt Linkin Park-il, det var faktiskt ganska länge sen. Skivan Meteora kan inte annat än göra mig nostalgisk, tror vi lyssnade på den i bilen i princip varenda dag under åtminstone halva min graviditet med Vilden. Det är märkligt att ungen inte börjar digga så fort han hör "Numb" eller "Somewhere I belong" =)

Nåja, till mer aktuella ämnen kanske =). De senaste tre-fyra dagarna har jag varit strängt upptagen med att läsa Twilight-böckerna. Fantastiskt bra böcker, slår filmerna med hästlängder! Nu längtar jag bara efter de två sista filmerna, som tur var släpps nästa den 30:e juni så det är ju inte så länge kvar.

Idag har jag suttit och jobbat med skuggopponeringen som jag ska göra nästa tisdag. Det är jäkligt svårt att förstå att det bara återstår två dagars seminarier på skolan, och sen är jag KLAR! (om vi bortser från det som ska göras färdigt till augusti...) Jag vet inte riktigt hur jag ska känna inför min examen, faktiskt. De här tre åren har varit väldigt roliga nästan hela tiden, inte minst för att man träffat så många härliga och trevliga människor! Sen är det ju naturligtvis en trygghetsfråga också, klart att det är bekvämt att ha haft tre år av sitt liv så välplanerade. Men jag fyller ju trots allt 26 i år, så det är väl kanske dags att börja ta tag i sitt liv och göra något av det, hela den där yrkesbiten har jag ju liksom missat än så länge =). Längtar så vansinnigt mycket efter att ha ett jobb och kunna försörja mig själv på riktigt, inte bara med lånade pengar.

I morgon kväll blir det tjejkväll här hos mig. Vi har planerat att dricka vin, käka ost och sitta och skratta åt alla dåliga låtar i ESC =) synd bara att Anna inte ens gick vidare till final, men det är sånt som händer. Fast läser man Aftonbladets löpsedlar idag så ska vi tydligen, jag citerar, "Lägga ner skiten". Visst är det märkligt det där; när det går dåligt för oss i vilken aktivitet/tävling det än må vara så är det dags att lägga ner alltihop. Är det så svårt att inse att vi helt enkelt inte skickade någon vinnarlåt i år? Över huvud taget så skulle jag vilja säga att inget av de bidrag vi har skickat senaste åren ens har haft skuggan av en chans att vinna, men det är bara jag. Hade vi skickat
Salem Al Fakir i år, eller för den delen BWO vilket som helst av åren som de har varit med, så hävdar jag att vi skulle ha klarat oss betydligt bättre. Med detta menar jag inte att de senaste årens bidrag är dåliga, utan bara att de inte passat i ESC-sammanhang. Sedan så många av öststaterna började vara med i tävligen så är vi mer eller mindre körda, vilket enligt mig beror på att vår åsikt om vad som är bra musik skiljer sig MYCKET från vad de tycker.

Vem jag hoppas på som vinnare i morgon? Danmark såklart. Men kan nästa garantera att det blir nån helt annan, så satsa inga pengar på det hela :-)

Nu ska jag gå och laga middag.

Nehej ni

tätare uppdateringar blev det verkligen inte ;-) Men just nu finns det så mycket annat trevligt att göra, så det där med att sitta vid datorn är inte förstahandsvalet direkt.

Nu är slutmanuset på uppsatsen inlämnat, nästa vecka är det opponeringar och sen är vi (förhoppningsvis) klara! Därefter återstår två skittråkiga uppgifter i arbetsvetenskapen, och därefter så blir det bara till att få min examen. Ska bli skönt, men jag tror att jag kommer sakna pluggandet, det har varit roligt nästan hela tiden =)

Nej nu tog orken slut, har inget att skriva om... =)

Vi höres

Kanske dags??

Ojdå, nu var det ett tag sen jag bloggade! Vet dock inte om jag har så mycket att säga nu heller, livet går liksom sin gilla gång som det alltid gör.

En stor grej att nämna är i alla fall att råmanuset är inlämnat, granskat av handledare och återfått. Så nu pillar vi med det sista innan det är dags för inlämning av slutmanus nästa torsdag. Beskedet vi har fått av vår handledare är i alla fall att vi är klart godkända, vilket känns superskönt! Det innebär att jag "bara" har kvar två uppgifter i arbetsvetenskapen, och sen får jag min examen, vilket förhoppningsvis blir i augusti-september! Så nu är det verkligen dags att få jobbångest på allvar... Längtar så mycket efter att -för första gången i mitt liv- ha ett JOBB att gå till och känna att jag gör någon nytta på riktigt. Jag började räkna och insåg att jag snart gått skola i 16 år av mitt liv, och resterande (snart) tio år har gått åt till att vara barn, vara arbetslös och därefter till att ta hand om en liten älskad son. Tror inte att jag kommer kunna känna mig vuxen "på riktigt" innan jag har ett jobb...

Annars då...? Jo, i morgon kommer min älskade
lillebror hem för att hälsa på! Ett stort glädjeämne, både för mig och Vilden. Jag har en liten kille som avgudar sin morbror! Han blir hemma över Kristi Himmelfärdshelgen, så förhoppningsvis ska man väl hinna träffa honom några gånger åtminstone!

Nej, nu känner jag att jag skulle behöva stoppa något i magen och därefter lägga mig på vetekudden och försöka få bukt med min trilskande rygg...

Ska försöka uppdatera lite oftare nu, men det har jag sagt förr så hoppas inte för mycket :-)