Haha....

ni ser ju så pålitlig jag är, lovade uppdatering redan för ett par dagar sedan =). Men jag kan faktiskt förklara mig; jag blev utringd att jobba både i förrgår och igår, och ska även jobba eftermiddagsskift idag. Det är väl kanske inte det roligaste skiftet att jobba, men vem tackar nej till så pass mycket pengar? Inte då jag =)

Sen finns det faktiskt en till förklaring, och det är att jag inte har så mycket att berätta om som är av något intresse över huvud taget.

Jo förresten, jag kan ju berätta att resan ner till Hufvudstaden för mig och Vilden är bokad. Har även köpt Stockholmskortet, så nu är det mesta fixat. Dock återstår det största problemet, nämligen att packa =) Har aldrig varit borta så länge med Vilden så det blir knepigt att packa lagom mycket åt honom. Igår satt jag och beställde lite, eller snarare mycket, nya kläder åt honom, så det ska bli kul när paketen kommer.

Nej, nu har jag lite att göra. Ha en bra dag allihopa!

Ber om ursäkt!

Sorry för den dåliga uppdateringen, har tyvärr inte tid att skriva så mycket nu heller men jag lovar att återkomma ikväll -eller allra senast i morgon- med ett aktuellt inlägg =)

Utmaning Dag 10 - Favoritövning/träning

Just nu måste jag absolut säga att löpning är min favoritträning! Jag hade aldrig kunnat tro att jag skulle kunna gilla det här med att springa så mycket, men det gör jag verkligen. Tycker även väldigt mycket om boxningsträningen med Älskling, men där är det liksom en annan sak. När jag springer så tränar jag verkligen ensam, medan boxningen även är ett sätt för oss två att umgås på tu man hand och därför blir lite annorlunda.

Längtar verkligen tills jag har gått ner såpass mycket i vikt att jag vågar börja springa utomhus. Är lite för rädd om mina knän för att göra det riktigt än =)

Slö och omotiverad dag idag....

Varken motionerat eller ätit riktigt bra idag, det känns att det är "den tiden" i månaden om vi säger så. Sötsuget finns där hela tiden trots att jag håller nere mängden kolhydrater och kroppen känns tung och seg. Tog en rask -men kort- promenad med hundarna i morse och i övrigt så har jag inte gjort många knop =). Hoppas på en bättre dag i morgon, om inte annat så har man ju lovat bättre väder då, så kanske blir jag mer motiverad att gå ut och gå. Tänker vänta till efter helgen innan jag far på gymmet igen, vill vara säker på att förkylningen har gått ur kroppen så att jag inte blir sjuk igen av att jag tränat för hårt för tidigt. 

Just nu sitter jag och ser Sveriges Mästerkock, ska bli riktigt spännande att se vem som vinner =) Väntar på att Älskling ska komma tillbaka från byn med en kaka mörk choklad så ska jag käka lite hallon med grädde och hackad choklad. Vi får väl se om det dämpar eller triggar sötsuget, är tyvärr rädd för det senare =/

Utmaning Dag 09 – Mitt motto

Det som inte dödar, det härdar!

Nej inte vet jag, tror nog inte att jag har något motto direkt.

Utmaning Dag 08 – Min tro

Oj oj, här finns det nog inget enkelt eller snabbt svar. När det gäller min tro så kan jag börja med att säga det att jag är mer eller mindre uppvuxen i kyrkan, från kyrkans barntimmar via miniorer och juniorer till konfirmation och sen även kyrkans unga. Numera vistas jag dock sällan i kyrkan, annat än när det är dags för dop, begravningar eller bröllop. Jo, möjligen också julottan =). Jag kan rabbla trosbekännelsen och fader vår och kan en hel del om bibeln. Däremot så drar jag mig för att kalla mig troende. Eller snarare är det så att jag är ganska övertygad om att Gud finns, men samtidigt är jag för pragmatisk för att tro på att Gud skapade jorden på sju dagar eller att människan skapades till Guds avbild. Så jag antar att jag kan kallas för tvivlare =)

Tisdag

är det idag. Så det så!

Känner mig rätt uttråkad och har svårt att hitta något att skriva om, men något ska jag väl ändå kunna komma på! 

Var i Piteå på sjukhuset i morse, och nu kanske jag äntligen har fått en förklaring på mina magproblem, en del av dem iaf. De gjorde ett UL på buken och hittade gallstenar, så troligen är det de som har spökat. Kan ju vara skönt att veta, även om jag inte har tänkt göra något åt dem just nu. Det sägs ju att fet mat framkallar gallstensanfall, men jag har aldrig varit så fräsch i magen som jag är nu, med rätt stora mängder fett. Så tydligen så är det kombinationen fett och kolhydrater som gör mig dålig. Sedan min kropp ställt om sig till nya dieten så har jag knappt haft magproblem en enda gång! GI/LCHF har verkligen bara fördelar för mig =)

Gjorde sååååå god middag idag. Jag vände torskfiléer först i uppvispat ägg och sedan i havrekli. Jag stekte dem sedan på medelvärme tills fisken var genomstekt och serverade med smör som jag blandat med lite vitlök och persilja. Som sagt, mumsigt! Ska definitivt prova göra detta fler gånger, till och med Vilden gav maten med beröm godkänt =)


Nu tycker jag att Älskling ska komma hem från jobbet, vi blev tvungna att sluta mitt i ett spännande avsnitt av Heroes i morse så nu vill jag ser fortsättningen =)

står och stampar!

med vikten alltså. Nu har jag ju visserligen inte kunnat träna på några dagar så det är ju inte konstigt att det står still, men frustrerande är det i alla fall. Tydligen så har min magiska gräns flyttats från 80 kg till 79 kilo :-p Nejdå, men jag misstänker att jag behöver kapa mer av kolhydraterna så att jag får ner intaget av dessa. Så från och med nu så skippar jag frukostmackan också så får det räcka med de kolhydrater som jag får i mig under dagen "på köpet" så att säga.


Med detta sagt så är det nu dags att gå och koka ett frukostägg! Hoppas att ni alla får en trevlig dag!

Haha....

...om man bara letar ordentligt så skall man även finna =) Receptet var med i senaste Buffétidningen och ser ut så här:

Enklaste mandeltårtan
Ger 8-10 bitar

Sätt ugnen på 250 grader. Grovriv ca 300 g mandelmassa och fördela raspet jämnt som en sammanhängande rundel, ca 24 cm i diameter, på en bakpappersklädd plåt. Grädda i övre delen av ugnen i 4-5 minuter, tills ytan får lite färg. Låt svalna och flytta bottnen försiktigt till ett uppläggningsfat. Ringla över 50 g smält mörk choklad. Vispa 3-4 dl grädde och lägg på. Garnera med ca 1 liter färska bär

Ska absolut provas, misstänker att jag gillar denna skarpt =) När jag satt och googlade runt nyss så hittade jag även ett annat recept på mandeltårtbotten med lite mer "marängkänsla", kolla in det
här. Misstänker att det skulle bli rent vansinnigt gott med sådana här bottnar med exempelvis hallongrädde mellan, kanske även ett lager med GI-chokladmousse skulle vara mums!

Ska definitivt prova göra dessa någon gång. Men först vill jag gärna få tillbaka smaksinnet, insåg idag att det är fullständigt borta. Provade till och med att ta en skvätt ren sambal oelek i munnen, det brände lite, lite men var helt fritt från smak :-/

Letar ett recept...

Vet att jag bara för någon dag sedan såg ett recept där man gjorde ett slags "tårtbotten" av riven mandelmassa och gräddade denna. Sedan smälte man mörk choklad och ringlade över innan man dekorerade med vispad grädde och färska bär. Men problemet är ju, som vanligt, att komma ihåg vart jag såg det! Läser ju ett antal recept varje dag, så det är inte alltid lätt att minnas! Har nu hittat ett recept på sockerfri mandelmassa, så jag tänkte prova baka den där tårtan för att se om den kan vara ett alternativ för oss vid kalas och liknande. 

Vet att jag och
Sara tittade på receptet tillsammans, kanske du min vän minns vart vi såg det??!

Nu ska jag återgå till att slöa i soffan och tycka synd om mig själv... febern är på väg upp, är lite frusen :-(

Halvsjuk och karaktärslös....

....det är jag i ett nötskal idag! Vilden bad om en barnbox till middag, och eftersom jag kände mig extremt lat och omotiverad just idag så fick det bli så. Dessutom kliar näsan, det svider i svalget och slemmar i luftrören. Blir så deppig, vill ju inte vara sjuk nu, jag vill träna! Suck....

Nej, nu ska jag glo lite på "Du är vad du äter" och sen ska jag ta mig i säng i tid, ska ju orka jobba i morgon också...

Utmaning Dag 07 - Då mår jag som bäst

Har visst råkat halka lite efter med min utmaning =) Nåja, det gör ju inte direkt något...

Jaha, när mår jag som bäst? Spontant kommer jag att tänka på många olika tillfällen, måste bara lyckas komma fram till vad som får mig att må allra allra allra bäst.

Jag måste nog ändå säga att jag sällan mår så bra som när jag ser min älskade son helt galet lycklig =). Det härliga är att det krävs så lite för att en femåring ska må fruktansvärt bra, och att välmåendet dessutom smittar av sig!

Konditionstestet!

Glömde ju säga att jag gjorde om konditionstestet i morse, tog mig inte upp till "good" men var väldigt nära. Gränsen för good var 2200 meter på 12 minuter, jag tog mig 2180 meter =) Skulle ha börjat spurta lite tidigare bara! Nåja, en månads träning till så går det absolut.

Mums vilken middag!

Oj oj, så mätt jag är. Vilden beställde tacos till middag, så så blev det också (eller tacos och tacos, han vill ha mini-tacotubs med färs och riven ost, helt enkelt). Själv så har jag ätit köttfärs, lök, avocado, gräddfil och min hemmagjorda salsa på överblivna kesoplättar från lunchen, ett helt suveränt substitut för tortillas! Nästa gång vi ska äta tacos hela familjen så ska jag definitivt testa att göra större "plättar" så att de går att rulla ihop runt fyllningen. 

För den GI-nyfikne, här är receptet på kesoplättar (jag gjorde dem dock med oregano istället för dill för att passa bättre till min lunch idag). Misstänker att det finns en stor risk att jag kommer att föräta mig på dessa kesoplättar, men de är så goda och mångsidiga, fungerar att använda dem till lite av varje =)

Nej, nu ska jag plocka undan i köket så det inte är så stökigt när tjejerna (med barn) kommer på besök ikväll!

Funderar på att göra nytt konditionstest.

Det börjar ju vara några veckor sedan jag gjorde konditionstestet förra gången, så nu funderar jag på att göra det igen. Det känns som att det har börjat gå ganska mycket lättare att springa, trots att jag har en fot och ett knä som inte riktigt vill vara med, men så är det ju när man är överviktig och försöker komma igång! Så det kan hända att jag gör ett nytt försök med Coopertestet i morgon, om jag nu inte blir utringd för att jobba, vill säga. Mitt mål är att komma över 2200 meter den här gången, så att jag kommer ut ur kategorin "average" =). 


Det går trögare än jag någonsin kunnat tro, det här med att komma under 80 kilo. Jag har ju varit ner och hälsat på i 70-nåntingzonen flera gånger, men sedan går jag upp igen och stampar runt på ungefär 80 kilo. Mitt mål med den här veckan är i alla fall att innan fredag väga under 79 kilo, gärna omkring 78,5. 


Som vissa vet så har jag ju en deadline att sträva mot när det gäller min viktnedgång, och den är bara 8 veckor bort nu! Med den takt jag hållit de senaste veckorna så har jag inga jättestora förhoppningar, men jag tycker att ett mål på 76 kilo till den dagen är ganska rimligt, eller vad säger ni?


Nej, nu ska jag återgå till mitt tevetittande! God natt på er alla!

Matlagningsdag...

Idag har större delen av dagen gått åt till att laga mat, faktiskt. Började med att pröva göra kesoplättar för första gången, blev riktigt gott med gräddfil- och rödlöksröra! Sen gjorde jag en fiskgratäng till middag, och i eftermiddag har jag haft en köttgryta på spisen i flera timmar som nu äntligen är färdig och paketerad för frysen. Har nu ett antal matlådor i frysen, skönt! Innebär att jag inte behöver svälta om jag nu skulle bli utringd på jobb =) Är väldigt svårt att förse sig med GI-vänlig mat på ett bageri.... :-P

Idag for Älskling till Ske-å igen :-( Vill bara att han ska vara hemma, men nu har han lovat att det är färdigkursat för ett bra tag efter denna...

Nej, nu ska jag lägga Vilden. Blev en kort uppdatering idag =)

Utmaning Dag 06 - Favoritidrott

Haha, ja det beror ju på om vi pratar om att titta på eller om att utöva =)

Om jag börjar med vilken idrott jag helst tittar på så är ju svaret solklart: friidrott såklart!! När det handlar om att utöva det hela så är det väl löpning, styrketräning, badminton.... älskar även innebandy och basket, men de två idrotterna har jag nog inte utövat sedan skoltiden tror jag =)

Ååååååååhhhhh.....

....vad jag ångrar att jag inte tog några "före-bilder" innnan vi började med GI. Idag känns det som att -10 kilo inte gjort någon som helst skillnad, så det hade varit roligt att kunna jämföra 89-kiloslisa med 79-kiloslisa!!
Suck.....

Utmaning Dag 05 – Favoritsaker

Tar dag 5 på en gång eftersom jag varit lite slö med att skriva sedan jag påbörjade utmaningen =)

Det här är ingen fråga som är jättelätt att svara på för mig. Jag är inte en särskilt materialistisk människa och det är få prylar som jag fäster mig vid. Men några saker har jag nog som betyder lite mer för mig än andra!!
  • Vår sänggavel! Den perfekta möbeln enligt mig, raka former och i oljad ek =)
  • Min läsfåtölj från IKEA, tyvärr tillbringar jag för lite tid i den för tillfället.
  • Fotoalbumen från när Vilden var liten: sedan hårddisken på datorn kraschade för några år sedan så är de få foton som finns från hans babytid guld värda!!
  • Datorn, skulle aldrig överleva utan den.
  • Min skoter såklart!
Ja, det var vad jag kom på just nu....

Utmaning Dag 04 - Målet med min träning/därför tränar jag

Oj, här skulle jag kunna orera både länge och väl, men får väl försöka fatta mig någorlunda kort =)

Jag har varit överviktig i hela mitt vuxna liv och alltid haft jättedålig kondition, har verkligen avskytt att träna. Att jag sedan varit rökare sedan trettonårsåldern har ju inte gjort saken bättre. Men när jag slutade röka i december -10 så kände jag att det var dags att göra något åt hur jag mådde. Det är verkligen något som jag inte har ångrat! Jag har visserligen ca 10 kilo till att gå ner, men jag har kommit halvvägs och känner mig så oerhört mycket friskare och piggare nu än för bara några månader sedan. Att kroppen sedan blir full av endorfiner efter ett träningspass gör ju inte saken sämre, det är verkligen en underbar känsla!


Så svaret är väl egentligen att jag vill gå ner i vikt, ha en kropp som är stark och frisk och att få känna mig pigg och fräsch!

Utmaning Dag 03 – Mitt stjärntecken

Eftersom jag är född den 2:a juli så är jag Kräfta. Enligt Ditt Horoskop så är en Kräfta så här:


Förr i tiden ansågs människornas själar härstamma från kräftans stjärnbild. Månen härskar över kräftan, och moderlighet och beskyddande är centrala begrepp för honom. Han sätter ofta hem och familj i första rummet. Detta är kräftans sätt att tänka och han kan mycket väl betrakta sin arbetsplats eller sina vänner som sin familj som han beskyddar.

Känslighet och impulsivitet är också centralt för honom. Till det yttre kan kräftan verka hård, men i själva verket är han oerhört känslig. Ibland gömmer han sig bakom sitt skal, när känslorna blir för starka. Liksom krabban är han en tapper krigare när han eller de han beskyddar är i fara. Ibland kan dock krabbmentaliteten få honom att röra sig i sidled.

Månen och månadens cykel har en viktig betydelse för kräftan. Lynnighet och månens dragningskraft kan både inverka gott och ont över honom.

Element: vatten Kvalitet: ledande Polaritet: negativ
Nyckelord: Månen, intuition, anpassning, känslighet, impulsivitet, hem, familj, minne, metallen silver och lördag.
Positiva karaktärsdrag: varsam, försiktig och har stark släktkänsla.
Negativa karaktärsdrag: lättrörd och överaktiv.
Människokroppen: mage och bröst.


Drabbad av husmorsviruset....

det är vad jag är just nu! Lagar mat som en galning, och tycker till och med att det är roligt att pyssla med maten så att den ser snygg ut! Vem fan bryr sig om det i vanliga fall, förutom proffskockarna alltså? Huvudsaken är ju att den fyller ut magsäcken. Men nejdå, här lägger vi upp snyggt och prydligt... Jag skäms nästan för att säga detta, men gjorde just eget vitlökssmör och när jag blandat allt så spritsade jag smöret till söta små ploppar. Vad är det som händer med mig??


Jag behöver ett jobb, helt klart!

Hemma efter jobb!

Så skönt att få komma hem och sätta sig i soffan efter ett eftermiddagsskift. Och det bästa av allt just nu: i morgon kommer min älskade älskade Älskling hem!! Tyvärr är jag ju på jobbet då, men vi får ju iaf ses när jag kommer hem  =)

Har just sett den riktigt spännande upplösningen på hockeymatchen och nu sitter jag och slötittar på Plastikdoktor 90210 medan jag mumsar på lite Pitesnax och god mörk choklad. 

Hoppas alla får en god natt!

Produktiv morgon!

Vissa dagar är bara sådana här! Klockan är bara 9.30 och jag har redan hunnit träna, duscha, handla och ta en promenad med hundarna. Det är märkligt, vissa gånger så glider hela dagen förbi utan att man får något gjort över huvud taget, och andra gånger är man som en duracellkanin.

Just nu sitter jag och slappar i soffan en stund innan Vilden ska hämtas hem från dagis. Jag får lunchsällskap av
Sara idag, ska bjuda henne på köttfärsbiffar, sås och sallad. Lovade henne nog till och med potatis om hon ville ha det, men nu kom jag ihåg att det inte alls är säkert att jag har någon potatis i kylen =). Får kolla senare.. Efter lunch ska jag och Vilden promenera till Ninnie och hennes pojkar, två av dem går på samma dagis som Vilden så de ska få ha en liten lekdejt!

I morgon blir det till att jobba eftermiddagsskift, lite typiskt när nu Älskling äntligen kommer hem men jag får vara glad för alla slantar jag kan dra in! 

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och vila ett tag!

Förresten

Kanske även borde nämna att barnet som jag skrev om nyss var 3 år gammal.. gaaaah!

De här föräldrarna kan ju verkligen ljuga för sig själva. "Jag tvingar inte mitt barn till något" Sen: "Men gumman, för att kunna tävla mot alla andra solbrända flickor så måste ju du också spraytanna dig!" Barnet skriker och gråter och vill verkligen inte spraytannas, så då står mamman och håller fast henne....

Skönhetstävlingar för barn...

Ser Toddlers & Tiaras på TLC...

Mamman: Nej, det handlar inte om att göra barnen utseendefixerade. Jag pressar inte min dotter att tävla eller att öva inför tävlingarna.
Dottern klättrar upp på mammans crosstrainer.
Mamman: Jaså, ska du träna bort den där vetebullen du åt tidigare idag?


Senare....

Mamman: Har du en tjock eller smal mage?
Dottern: En tjock....
Mamman: Nja, den är väl bara lite knubbig.

DET ÄR JU SÅ IN I H-VETE SJUKT!

Lite matsnack.

Det har hänt nånting denna vecka som jag aldrig tror har hänt förr. Jag lagar mat fastän Älskling är borta! När han varit på kurs tidigare så har min lust till matlagning sjunkit till noll, men nu känner jag mig faktiskt motiverad trots att det bara är jag och Vilden som ska käka.


Igår gjorde vi hemmagjorda hamburgare med hickory smoke-smak. Har gått och varit nyfiken länge på det här med Liquid smoke, så igår köpte jag en flaska och blev naturligtvis tvungen provlaga på en gång! Tog lite mindre än en tesked Liquid smoke till 400 gram köttfärs, det blev ganska lagom mycket röksmak av det. 



Ska definitivt använda denna nästan gång vi ska grilla, brukar ju göra egen marinad så då ska jag blanda i en skvätt röksmak också =)

Utmaning Dag 02 - I mina öron när jag tränar

Ja här blir det ett kort och koncist svar: för det mesta ingenting! Brukar inte ha musik när jag tränar, utan när jag springer på löpbandet så tittar jag på teve och när jag promenerar ute så lyssnar jag hellre på fåglar och så vidare.

Är testpilot för Barnens Grillkorv från Lithells!

(Klicka på bilden för att komma till testbloggen)

Utmaning Dag 01 – Vad bjuder jag på för mat?

När (eller snarare om, är ingen höjdare på att bjuda på middag...) jag bjudit på middag i det förflutna så har det nog oftast varit fläskfilé i någon form, antingen senapsgratinerad eller i gorgonzolasås. Till det pressad potatis, vitlöksbröd och en sallad. Om jag bjöd på middag idag, efter GI:ns intåg i våra liv, så skulle jag nog faktiskt bjuda på ungefär samma sak men själv skippa potatisen och brödet bara! Kanske även göra en lite matigare sallad än vad jag gjorde förr i världen, kanske med stekt/grillad halloumi och en god vinägrett.

Sisådär, det var dagens utmaning det =)

36-dagars utmaning

Jag börjar känna att jag har för lite att skriva om, så då kör jag igång en utmaning istället =) Haka gärna på om du känner för det!

Dag 01 – Vad bjuder jag på för mat?
Dag 02 - I mina öron när jag tränar 
Dag 03 – Mitt stjärntecken
Dag 04 - Målet med min träning/därför tränar jag
Dag 05 – Favoritsaker
Dag 06 - Favoritidrott 
Dag 07 - Då mår jag som bäst 
Dag 08 – Min tro eller livsfilosofi
Dag 09 – Mitt måtto
Dag 10 - Favoritövning/träning 
Dag 11 – En vanlig dag hemma hos mig
Dag 12 – Dåliga vanor och laster
Dag 13 – Barndomsminne
Dag 14 - Favoritmellis 
Dag 15 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 16 - Så här kan en matdag ut för mig 
Dag 17 – Mina dåliga sidor
Dag 18 - Favoritmat  
Dag 19 - Kändisblogg jag följer
Dag 20 – Mitt hem
Dag 21 - Min favoritfrukost 
Dag 22 – Det här får mig att gråta
Dag 23 - Mitt bästa kosttips
Dag 24 - Första bloggen jag började följa 
Dag 25 - Då tränar jag allra helst
Dag 26 - Detta skulle jag vilja utöva
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 - Saker jag saknar
Dag 29 - Hälsa för mig 
Dag 30 - En fredagskväll unnar jag mig gärna 
Dag 31 - Så sover jag
Dag 32 - Där tränar jag helst 
Dag 33 - Favoritlivsmedel
Dag 34 - Detta tränar jag allra helst i
Dag 35 – 10 dödssynder
Dag 36 - Detta klara jag mig inte utan

Gräsänka :'-(

Jaha, nu har jag vinkat av Älskling så nu ses vi inte förrän på fredag... det är jobbigt, vi är inte vana att vara borta från varandra, så är det bara. Sen gör det ju inte saken bättre att jag vet att jag kommer att närmast dö av tristess eftersom jag och Vilden ska nöta på varandra 24-7...

Just nu sitter jag och försöker samla ork till en morgonpromenad med hundarna, men tror att jag ska se Mythbusters färdigt först...

Hoppas att alla får en bra dag, trots att det är måndag =)

Hatar att gå och vänta...

Varför, VARFÖR börjar jag alltid göra mig färdig så långt i förväg?? Hade ju kunnat spara duschen ett par timmar till så hade jag varit mer i fas =) Sitter just nu och ser ut som ett penntroll, bästa Sara ska förhoppningsvis fixa mitt hår när hon kommer hem från A-träsk, men det är ju länge dit... sminket kan jag inte heller börja med för då är hälften borta innan klockan är sex =) Så vad återstår då? Jo, sitta framför datorn och stirra på klockan som går så lååååångsaaaaamt.....



Viktigt!

Ja, eller viktigt iaf =) I morse var jag återigen under min magiska 80-kilosgräns, härligt! Vet ju tyvärr att den här helgen kommer att innebära många tillfällen till syndande, men det blir som det blir =). Är så glad över att jag i alla fall tar mig under 80-kilosstrecket, så resten kommer när det kommer. Huvudsaken för mig just nu är att jag ser till att träna och äta hyfsat nyttigt, är så lycklig över att må så bra som jag gör nu!

Hur som helst, nu har jag då i alla fall gått ner 10 kilo sedan vi började äta GI. Min blivande man har gått ner runt 13 kilo och är i mitt tycke kanonsnygg =)

Nu ska jag börja med min och Vildens middag, plättar för honom och kokospannkakor åt mig! Hoppas alla får en trevlig helg, det har då jag tänkt ha =)