Detta är värt ett litet blogginlägg...

.... jag har nämligen fått betyget på den personalsociala utredningen som jag lämnade in i augusti, ÄNTLIGEN! Av detta kan ni nog gissa att jag blev godkänd på den =). Nu saknas bara betyget på attitydundersökningen, vore skönt om jag kunde få det U som jag förväntar mig snart, så att jag får ta itu med kompletteringarna... börjar vilja ta ut min examen!

Sitter och ser Törnfåglarna just nu, är inne på sista delen så snart ska det väl gråtas floder... ja, jag är mer än lovligt blödig, men jag har inga problem med att erkänna att jag fortfarande kan gråta till Micke & Molle! Sådär, då fick jag det sagt också =)
Annars kämpar jag på och söker jobb, men det börjar redan kännas tröstlöst... måste ta itu med min telefonskräck och börja ringa runt efter praktikplats, men varenda gång jag tagit mod till mig och faktiskt ringt till det ställe där jag gärna vill få praktisera så har ju kvinnan varit sjuk =). Skickade även en spontanansökan om jobb till det stället idag... det gick fem minuter sen fick jag ett mejl att de tyvärr inte lagrar spontanansökningar och att det är bäst att jag bara håller utkik efter deras annonser... Jag kan ju tycka att det är något korkat av företagen att inte komma ihåg de människor som gör sig besväret att visa intresse för företaget fastän de inte söker folk för tillfället?? När de väl söker ny personal så drunknar de ju nästan i ansökningar, skickade av folk som egentligen inte vill ha jobben men som måste söka för att de blivit anvisade....
Nej, nu ska jag se resten av filmen och vänta på att tårarna börjar rinna =) Ursäkta det hoptryckta inlägget förresten, men blogg.se vet visst inte vad en radbrytning är idag....

Fredag!

Ni får ursäkta den väldigt sporadiska uppdateringen, men eftersom det händer så otroligt lite mitt liv just nu så känns det inte som att jag har något att skriva om =)

Nu är då i alla fall det långa sönderblekta håret borta och en något uppklippt pageliknande frisyr har tagit dess plats! Är jättenöjd, men det är svårt att komma igång med att styla håret igen när man bara satt upp det i hästsvans senaste åren =). Och på tal om hår, om en stund ska jag och bästaste
Sara dra iväg till mamsen och bleka slingor på henne och lillasyster.

Neeej, sitter och funderar på något att skriva om, men hittar liksom inget.

Nu får det räcka.

A hairy story

Halleluja, har äntligen kommit mig för med att boka tid hos frissan för att klippa och färga håret! har tänkt klippa bort en HEL del hår eftersom det är så vansinnigt slitet, och färgen måste definitivt åtgärdas på något sätt. Har suttit och surfat efter frisyrtips, och den här fastnade jag faktiskt lite för.



Känns visserligen lite fel på ett sätt att klippa av håret nu när jag äntligen har lyckats spara ut det, men det är så nött att jag är tvungen att ta av det rätt rejält.

Dock kvarstår problemet med vilken färg jag ska ha?? Vill ju så gärna vara blond men det går helt enkelt inte att få till det hemma, så jag får nog överge den idén. Har ju inte råd att gå till frissan och fäga håret varje gång.

Nåja, nog om mitt hår.

Fast jag har inte något annat att skriva om just nu, så jag får nog avsluta här.

Jo förresten, kvinnan jag försöker få tag på för att diskutera praktikplats har varit sjuk i två veckor nu...

Ha en bra dag!

Hundbad + lite annat!

Ojoj, har precis lyckats torka efter det blöta äventyr som ett hundbad innebär... nu var det i och för sig Meja som skulle badas, och hon är rätt mycket fredligare i badet än vad hennes syster är, men blöt blir man likafullt! Nu ska jag bara vänta tills hon är ordentligt torr i pälsen, och sen ska hon få sig en rejäl genomborstning. Måste nog i och för sig borsta Raja också, eftersom hon har börjat släppa sommarpälsen... vi har heltäckningsmatta här hemma numera. Våren och hösten är inga roliga årstider, funderar varje år på att raka av henne all päls och låtsas att hon är en chinese crested....

Annars händer ungefär lika mycket som vanligt, det vill säga ganska precis ingenting =). Jag, Älskling, Vilden och hundarna har kommit igång med familjepromenader en gång om dagen, vi får väl se hur länge det håller i sig. Det är väldigt skönt med de där svängarna, de ger en möjlighet att rensa skallen och prata om saker som vi vanligtvis knappt hinner prata om eftersom man alltid är upptagen med något annat här hemma..

I övrigt knallar livet på, ska snart ta och sätta igång med bantningen igen. Det hela kom liksom av sig efter min skåneresa förra månaden, men nu är det dags att komma tillbaka i gamla gängor.

På tal om Skåne, ja. När jag var där nere så bokade
Annica en hemlig resa upp hit till byn eftersom hennes syster fyllde 40 förra veckan. Onsdag och torsdag förra veckan så hann jag och Vilden umgås med Annica och Ebba, vilket var jätteroligt! Kändes nästan konstigt att träffa henne så "ofta", är ju inte länge sedan jag kom hem från resan =).

Helgen som var gick i lugnets tecken, lördag var vi på födelsedagskalas hos grannarna och resten av helgen gjorde vi i princip ingenting förutom att kratta gården och allmänt städa upp lite, börjar ju vara hög tid att "göra vinter". Händelselöshet var dock en skön motvikt till föregående helg, som ju inte var fullt lika lugn!

Nej, nu ska jag och hämta hem Vilden från TKD-träningen! Hoppas ni får en bra vecka allihopa!

P.S: ni som brukar läsa min blogg, lämna gärna en kommentar så att jag får stilla min nyfikenhet på vilka som läser! =)