Ska bli student!

Japp, du läser rätt! I torsdags fick jag veta att jag kommit in på Rättsvetenskap!! Ska bli så kul, men det är såklart nervöst också. Men det blir nog bra :-) Dock går det så dåligt med bussar mellan Älvsbyn och Luleå, så man måste fara 06:40 från bojn även om man inte börjar förrän 10:15... menmen, då blir det ju lite dötid där då man inte har något annat att göra än att plugga, så det kan ju vara bra egentligen!

Jobbade egentligen sista dagen (eller snarare natten) torsdag/fredag, men Pekka kom och frågade om jag kunde jobba måndag också, så det blev en dag till.... men sen har jag faktiskt tänkt vara hemma med Vilden tills skolan börjar.

Tyvärr så kommer Vildens inskolning på dagis att krocka med min terminsstart. Inte så mycket att göra, mamma-kontrollfreaket i mig får väl släppa taget och lita på att Älskling klarar upp det :-D Lär inte vara något större problem.

Uj uj, måste nog börja tjorva med CSN till veckan då.... Inte kul att ta lån, men vad ska man göra? Hade tänkt försöka klara mig på halvt studielån, men då satte sig Älskling på tvären, så det blir nog fullt lån. Förstår vad han menar, det är inte kul att vara fattiga som kyrkråttor, men samtidigt så är det ju bara bättre ju mindre man lånar av CSN.

Jaja, nu vet jag då vad som väntar mig under de närmaste fyra åren!


Orkar inte med någon lista idag, får bli nästa gång :-)

Puss!

En veckas jobb kvar

och vad händer sedan? Vill ha besked från Luleå tekniska, så att jag kan börja planera min höst. Men nejdå, man får vänta. Och vänta. Och vänta. Nåja, snart så.

Idag har jag och Vilden och hundarna haft en cykeldag. vi har cyklat och cyklat och cyklat. Har köpt Springer till cykeln nämligen, så nu får hundarna följa med ut på motionsrundor :-). Väldigt bra, nu är de för trötta för att vara ärvensamma.

Så som sagt, vi har cyklat i några timmar, sedan for vi hem och åt lunch och sov middag. När Vilden steg upp så packade vi ihop oss, satte oss på cykeln (igen!) och for till lekparken, där vi hade minipicknick och åt mellis. Mysigt, men inte det lättaste att mata en tromb.

Sedan kom Älskling hem från jobbet klockan fyra, och sedan dess har det varit full rulle. Kompis M är här, de håller på med crossaren och bilen. Jag bjöd på finmiddag ikväll, pepparbiff och egengjord klyftpotatis med mera. Gott!


Musik som spelas hos mig just nu

Idde Schultz - Högre mark
Green day - Working class hero
Danny - Play it for the girls


Gör på mina lediga stunder

Läser Harry Potter och halvblodsprinsen
Cyklar!

Borde

Fortfarande koppla in digitalteven
Gå ut och kantklippa vid rabatterna

Men istället

Så cyklar vi!

Senast lästa böcker

Samma som senast

Bäst just nu

Förbättring av vädret väntas

Sämst just nu

Att nära kompis O är försvunnen, någonstans i Frankrike eller Spanien.
Kompis N:s hund är död, 17 år gammal. Saknar!