Lyckseleresan i bilder!







Vi hade en jätteskön och härlig semester. Vilden hade superroligt, vilket väl var förhoppningarna med det hela =) Första åkturen med en karusell gick galant, han sov duktigt i husvagnen och har varit mycket snäll i bilen. Dessutom hade vi tur med vädret och fick se alla djuren, förutom igelkottar, bävrar och renar (det sista var väl ingen förlust direkt, dem såg vi nog av längs vägen!).

Nu ska jag börja förbereda lite midsommarfirande, det blir till att grilla ikväll!

Hoppas alla får en trevlig midsommarafton!

Nu är man officiellt en medelsvensson!

Eller vad tror ni, när ni läst uppräkningen nedan?

  • Villa
  • Volvo
  • Vovvar
  • ICA-kort och Konsumkort
  • ... och det senaste tillskottet: husvagn...
Misstänker att ni håller med mig nu? Nåja, inte för att jag klagar, för det mesta så gillar jag mitt liv =) Det här är bara en liten reflektion jag har haft ända sen den där husvagnen hamnade på vår tomt. Med vad säger ni, finns det några fler kriterier som måste uppfyllas för att man ska vara en Svensson??

I alla fall, vad händer i era liv? Här händer lite av varje, men mest försöker jag hitta motivation till att göra de skoluppgifter som saknas för att jag ska få min examen. Kämpar dessutom på med att skriva ett personligt brev till ett jobb jag ska söka, men det går trögt. Förmodligen för att jag så gärna skulle vilja ha det?! Då låser det sig. Dessutom är det så att jag måste få brevet skrivet idag eller allra senast i morgon, eftersom vi sticker till Lycksele på tisdag. På husvagnssemester.... ja herregud, jag vet att jag tjatar om husvagnen, men det här trodde jag verkligen inte om mig själv!

Lycksele ja, behöver jag säga att Vilden är hyfsat förväntansfull? Jag hoppas verkligen att vädret är med oss, och att vi inte drabbas av magsjuka eller nåt liknande så att hela semestern blir en katastrof. Det här ska faktiskt bli kul, det är vår första familjesemester (tog ju bara drygt fyra år..). Hur som helst, vi blir borta tisdag till torsdag, ska övernatta på
Ansia camping. Någon som bott där?

Dessutom har jag gjort något idag som det tagit mig mååånga år att komma till skott med... jag har bokat resan ner till Annica! Det ska bli såååå roligt, önskar bara att vi hade haft möjlighet att åka dit allihop. Men det är svårt att få ihop allt, med pengabrist och småbarn i mängder som antingen ska följa med eller utstationeras på något sätt =). Tyvärr har jag inte råd att ta med Vilden heller, i alla fall inte den här gången. Det hade varit jätteroligt att låta honom och Ebba träffas igen, men mitt Visakort skrek av skräck vid tanken på att jag skulle lyckas betala hans biljett också. Helt sjukt att det är så dyrt för en fyraåring att flyga...

Nej, nu måste jag gå och borsta Vildens tänder och stoppa honom i säng, i morgon blir det till att packa hela dagen och förbereda för avresan på tisdag morgon.

Hoppas att ni får en bra vecka!


Puss å kram

Tråååååååk....

Idag är en tvättäkta tråkdag. Finns absolut inget roligt att göra, och alla nyttogrejer som skulle behöva göras har jag ingen lust med. Hela dagen har vi gått omkring här hemma och i princip trampat på varandra, utan att lyckas hitta på en enda sak som vi vill göra. Eller jo, finns många grejor vi hade velat göra, men som bekant så kostar ju allting pengar. Att man dessutom bor där man bor gör ju inte saken bättre, minst en timmes bilresa till allt roligt.

Nej usch, ibland längtar jag bara härifrån. Inte från familjen och vännerna såklart, men bort från Älvsbyn. Skulle vara underbart att prova på nåt nytt på ett helt nytt ställe. Jag hoppas verkligen att jag får chansen till det nån gång i livet.

Känner mig mest bara sur och grinig idag, hoppas på en bättre dag i morgon =)

Kanske bäst att gå och göra någon nytta nu då! Puss på er!

I säljartagen

Japp, har just suttit och lagt ut två annonser med grejor på Blocket, en annons med bebissaker och en med inredningsgrejor. Vore jätteskönt att bli av med sakerna, speciellt barnvagnen. Den tar sån himla plats där den står...

I övrigt sitter jag mest och väntar på 3 saker: 1. Att familjen ska komma hem. 2. Att
Sara ska höra av sig och 3. Att klockan ska bli 20.00 så att jag får se friidrott!! Tredje deltävlingen i Diamond League ikväll, tyvärr ska Bolt tydligen inte tävla men det brukar bli sevärt hur som helst =)

Utvecklingssamtal på dagis idag, gick bra men tog 1½ timme totalt... 1 timme med specialpedagogen och en halvtimme med M-C, Vildens älsklingsfröken. Saker och ting rör sig tydligen åt rätt håll där också, vilket är skönt att höra. Just nu har vi verkligen världens snällaste och mysigaste kille här hemma (bara för att jag sa så kommer han vara OND när han kommer hem!) med hundra miljoner funderingar och tankar.

Nej, nu låter det som att familjen kommer genom dörren! Ha en trevlig helg allihopa!

Suuuuuugen...

Ni vet det där jag sa om att jag vill ha ett jobb nuuuuuu?? Det är visserligen helt sant, men dum som jag är så har jag suttit på studera.nu och letat kurser osv... och vad dyker upp då, om inte ett magisterprogram i rättsvetenskap med inriktning på arbetsrätt?! Som rubriken sa, sugen... MEN det stora problemet är att utbildningen finns i Umeå, så jag gissar att det här kommer få fortsätta vara en dröm :-/

Hur som helst, det här med jobb är ingen höjdare just nu, misstänker att företagen inte rekryterar den här tiden på året =) Nåja, nu gäller det först att få sommaren avklarad med jobb och plugg och allt annat som ska göras, så får jag börja ta itu med jobbsökandet efter det..

Nåja, dags att gå från datorn och börja göra nån nytta =)

Puss på er!