Vår skapelse! Första pepparkakshuset nånsin i vårt hem :-)


God, snabb och enkel middag!

Tänkte ge er ett litet middagstips att ta till om ni någon dag inte hinner laga något mer tidskrävande, alternativt bara -som jag- känner er lite lata =)

Koka upp 2 dl grädde, blanda i drygt ½ msk hummerfond, ½ fiskbuljongtärning, lite dill, salt och peppar. Skär fiskblock i bitar och lägg ner i såsen. Koka ca 10 minuter. Klart! Hos oss serveras det med kokt broccolimix, Vilden äter potatis. Enklare blir det knappast =) 

Nu: käka!

Shoppingspree!

Idag, efter att vi hämtat Vilden på dagis, så drog vi till Luleå för lite julshopping. Kan väl inte säga att vi handlade sådär jättemycket, men några julklappar är då avklarade i alla fall! Egentligen ville jag mest till stan för att hitta lite kläder att ha på mig i morgon på rekryteringsseminariet, men lyckades bara hitta ett par svarta byxor, vilket jag i och för sig verkligen behövde. Hur som helst betyder detta att jag antingen får gå i mina nya byxor och BH i morgon, eller också får jag gräva fram något ur garderoben =) Det löser sig nog säkert... problemet är bara att alla mina kläder sitter så taskigt just nu eftersom jag gått upp några kilon sen bröllopet, och alla mina gamla (stora!) kläder har jag kastat... Men något lyckas jag garanterat hitta!

Dagens Vilde-citat:

(Vilden står och tittar på julgrans-lullull) - Åh, titta pappa, glitter och glamour!


Annars händer det inte så fasligt mycket, ska ju som sagt på rekryteringsseminarium i morgon, så håll tummarna för mig!

Nu ska jag antingen göra någon nytta, eller också fortsätta svära lite mer över bubbelhelvetena....

Vill du få en gratis skraplott?

Är med och testar Glädjelotten på Smartson, och det har du också chans att göra! Klicka in här och ansök, utvalda testpiloter får även en extra lott att ge bort till en vän!

Födelsedag på G!

Idag kör jag ett litet bakningsrace eftersom en viss Älskling fyller 20-nånting på fredag =) han vill inte prata om hur gammal han blir, men om vi säger så här: nästa år blir det stor fest eftersom han fyller jämnt, och sen säger jag inte mer =) Har just bakat sommarkaka och tänkte egentligen baka saffransskorpor nu, men av någon anledning glömde jag köpa saffran när jag var på affären, så det får vänta. Älskling har just dragit på TKD-träning i Pite så jag är billös. 

Race och race förresten, vi får se om jag ids baka mer idag! Har varit så förbaskat huslig i några dagar nu så det nästan är hemskt. Julgardinerna hänger uppe, och ljusstakar och stjärnor lyser i fönstren. Har sytt en gardin till tvättstugan också, det tog bara nästan sex år =) men nu ser även det fönstret bebott ut till slut.

Nej, nu ska jag gå och sätta igång perkulatorn så att det finns kaffe när Sara kommer, annars kanske jag får stryk =)

Avslutar med några bilder från en skogspromenad för några veckor sedan!


Ansökt om att bli testpilot!

Ja, har just anmält mig till att vara testpilot på Gigaset SL910, världens första hemtelefon med pekskärm! Sugen på att testa du också? Kika in här och anmäl dig!




Ny frilla!

Kände för lite förnyelse, och så blev det!


....och så var det ju det här med vikten...

Som ni kanske ser på min nyligen uppdaterade weight loss ticker här till vänster så har de senaste månaderna mestadels bestått av hejdlöst frosseri, framförallt under bröllopsresan =) har till och med varit upp på 79 kilo men har lyckats gå ner två kilo redan innan jag uppdaterade tickern! Känns verkligen i kroppen att jag inte levt hälsosamt på sistone, men å andra sidan så tog jag ett medvetet beslut innan vi reste, att äta och dricka vad jag ville under den veckan. Dock är en viktuppgång på sisådär 7 kilo aldrig helt okej =)

Hur som haver, nu är det nya tag som gäller, äta ordentligt och träna några gånger i veckan. Tänkte även komma igång med boxandet tillsammans med Älskling igen. Vi tog oss ett pass i lördags vilket har resulterat i stora problem med att gå sedan dess =). Har även hunnit vara iväg på gymmet ett par svängar med fina
Sara, skönt!

Däremot kommer de närmaste dagarna att bli ganska stillsamma eftersom jag ska iväg och laseroperera ögonen i morgon! Har längtat så jäkla mycket och nu är det äntligen dags. Skulle egentligen göra detta redan innan vi for till Teneriffa, men tyvärr fick jag inte operera mig så nära inpå en utlandsresa. Nu hoppas jag bara att det inte dyker upp något sista minuten-hinder som gör att vi inte kan genomföra operationen ändå. Tänk på mig där vid niotiden i morgon, och håll tummarna för att allt går vägen!

Och på torsdag ska jag hitta på andra tokerier, men vad det är får ni veta när allt är klart =)

Nu ska jag spela lite Bubble witch saga på facebook, det där jäkla spelet driver mig till vansinne...

God natt på er!



Bildbomb!

Hotellrummet!

På väg ut i natten!

Saltvattenpooler

Delfinshow på Loro Parque

Vem är vem??


Fåglar på Loro Parque

Orkidéer av varierande sort

Imponerande djur!

Vit tiger!

Späckhuggarna

Promenad med destination Siam Park

Siam park (vattenpark)

Läskigaste rutschkanan på Siam park


Stranden, playa Las Vistas.


Mer kanske kommer en annan dag, nu måste jag krypa till kojs =)


Hemma!

Landade på svensk mark 14.25 idag, skönt att komma hem men det blev verkligen full rulle på en gång! Städar och tvättar för fullt just nu, i morgon blir det diverse bestyr och sen jobbar jag torsdag och fredag på butiken eftersom cheferna ska på mässa.

Sen ikväll eller eventuellt i morgon kommer det en bildbomb och lite berättelser från semestern, men just nu måste jag göra nytta =)