Tungt...

Alla dagar orkar man inte. Så är det bara. Alla dagar orkar man inte vara glad, positiv och motiverad. Vissa dagar är bara helt enkelt pissigt dåliga.

Så det bästa är nog helt enkelt att gå och lägga sig och hoppas på en bättre dag i morgon.





Sjuk

Japp, naturligtvis ska jag ju bli sjuk lagom till att nya kursen börjar i morgon! Lär ju bli jättekul att sitta på föreläsningar med nästan 39 graders feber, hostan från h-vetet och en näsa som inte alls vill släppa igenom luften. Nåja, med ipren, nässpray och hostmedicin går det mesta... blir nog till att ta bilen, dock, orkar inte gå till och från bussen..

Nu har jag i alla fall skrivit mina två sista tentor (förhoppningsvis!). Om jag klarat bägge så blir det inga fler nu. Arbetsvetenskapen har löpande examination med seminarier, utredningar och liknande och därefter ska vi ju skriva uppsatsen. Det blir en tuff vår men det är värt allt omak i världen om det innebär att jag har möjlighet att få ett jobb.

Nej, nu måste jag gå och släppa ut två nödiga hundar, och sen ska jag dö på soffan en stund...

Kram på er.

Himlen är oskyldigt blå

Finns få låtar som har berört mig så mycket som den här. Varje gång jag lyssnar på den så ser jag samma människa framför mig. En vän som jag tyvärr, av olika - alla dumma - anledningar inte träffat eller pratat med på evigheter. Jag saknar henne nästan varje dag, men när jag insåg att jag befann mig i en situation där det bara var jag som gav och gav, så tog orken slut. Men roligt är det ju ändå inte, hon har varit en så stor del av mitt liv i många år att det känns tomt utan henne.



Blev framtiden som vi trodde när vi var tio-tolv år gamla? Skulle inte tro det. Vilket väl är positivt i vissa avseenden och negativt i andra.

Känner att det här blev deppigt. Dagen har varit tung och jag skulle verkligen behöva sova, men jag har inte ro att gå och lägga mig. Men nu ska jag ta och göra ett försök i alla fall!

God natt med er!

Några bilder från julen.


De nedersta bilderna är Vilden med sina favvojulklappar =)

Jahapp, då blev det ett nytt år i år också.

Inte för att det känns särskilt annorlunda, men -09 blev visst -10 för nån dag sedan =). Hur ska man förresten uttala det innevarande året? Att säga "nollnio" funkade ju bra, men att säga "tio" känns lite rumphugget... hmm... får fundera på det här.

Denna dag har jag mest tillbringat med att plugga (när jag väl lyckades ta mig upp ur sängen..) Börjar känna mig stressad, är inte färdig med fastighetsrätten än och har inte börjat med familjerätten, men det blir nog förmodligen bra i slutändan, får jag hoppas..

Idag kom bästaste Sara hem från Utlandet, så de har varit förbi en sväng =). Slutade med att jag och hon drog iväg och köpte lite extra ingredienser till tacosen som jag hade tänkt servera ikväll, och så åt de här hos oss. Gott och trevligt!

Apropå nyårsafton, hur var ert firande? Här var det toppen, lugnt och skönt med bara jag, Älskling och Vilden, Louise, Mange och Moa och Linus... barnen fick gå och lägga sig i vanlig tid och sen satt vi och åt middag och surrade på i lugn och ro. Lagom till tolvslaget vakande Sötmoa och fick därför vara med när det nya året ringdes in och titta på lite "blink", som hon kallar fyrverkerier. Mycket trevligt sällskap och god mat, kan det bli bättre?

I morgon blir det väl till att plugga, som vanligt, med undantag för en 4-5 timmar då jag måste vara med Vilden, eftersom Älskling måste sova några timmar för att orka jobba natt i morgon. Tisdag blir en pluggledig dag, eftersom Älskling då sover större delen av dagen.. ska även hinna med att fara till frissan för klipp och färg då! Längtar!

Sötaste Vilden fick feber i går morse, så det har varit ett par lugna dagar här hemma då jag inte heller varit särskilt kry. Vi börjar vara på bättringsvägen båda två, får hoppas att vi gjort bort vår förkylning för i vinter nu... bara Älskling kvar, som hållit sig frisk än så länge!

Nej, nu ska jag börja bege mig mot sängen så att jag kanske tar mig upp lite tidigare i morgon bitti och får ngt vettigt gjort...

God natt med er!