I morgon, i morgon...

...blir det tillbaka till vardagen igen, med skola och dagis. Vilden har visserligen haft en mjukstart idag med bara fyra timmars dagisvistelse, men i morgon blir det långdag. Han har varit så trött idag efter den lilla stund han var på dagis, så gudarna vet hur trött han är i morgon kväll!

undrar vart den här sommaren tagit vägen? Var på gymmet idag för första gången på länge. Visserligen visste jag ju att det var ett tag sen jag var dit sist, men att det var över två månader sedan trodde jag inte. Men veckorna har bara flugit förbi, trist med tanke på att detta varit första sommaren som jag faktiskt gillat. Brukar ju annars vara en höst- och vintermänniska, så icke i år. Blir tungt nu när ljuset och värmen försvinner och innan skotersäsongen kommer igång. Längtar redan efter första turen på min järngris!

Första höstmyskvällen igår, med kladdkaka och tända ljus överallt i huset. Vi intog soffläge och kollade på Good Luck Chuck. Hade väl varit en rolig film om inte huvudpersonens bästa vän hade funnits.

I lördags drog jag, storasyster och lillebror en roadtrip till Ume. Sen lämnade vi lillebror där och drog hem, jag och syster. Har väntat otåligt hela dagen på ett telefonsamtal från lillebror för att få veta hur det gått, han har ju fått jobb i stora Huvudstaden. Vet inte hur förtjust jag är i att han tänkt bosätta sig där, men jag har ju inte mycket att säga till om i frågan =) Men sakna honom kommer jag att göra. Tur att man redan sen tidigare är van vid att inte träffa honom så ofta, då blir det mindre jobbigt.

Nu ska jag ta mig i säng, måste ju faktiskt ställa klockan i morgon för att få iväg Vilden till dagis och mig själv till bussen.

Sov gott allihop!

Måndag

Idag blir en familjedag, vet inte riktigt vad vi ska hitta på, bara... skulle nog behöva ge oss ut på en lite längre biltur så att Vilden sover en stund, han vaknade tidigt i morse och lär inte vara god att tas med i eftermiddag!

Hade rätt för övrigt, Thorkildsen var lika sevärd (läs: snygg!) som vanligt! Bara ett bra kast dock, spjutfinalen blev aldrig sådär spännande som de brukar bli. Över huvud taget var det en tam sista dag, damernas längdfinal dog när Brittney Reese drog till med ett 7.10-metershopp. Och att USA skulle vinna långa stafetten var väl inte heller någon överraskning. Nej, nu blickar jag framåt mot Golden League-galan på fredag, och Finnkampen helgen efter det. Ska förhoppningsvis ÄNTLIGEN få se Christian Ohlsson hoppa igen.

Vi hann inte städa riktigt hela huset igår, men vi kom en bra bit på väg i alla fall, skönt! Är så härligt att gå omkring i huset när det är alldeles nystädat. Måste dock inhandla nya gardiner till allrummet, de som satt där förut har nu fått flytta in i teverummet så allrummet känns ganska kalt just nu =) Måste försöka hitta en gardinstång som är tillräckligt lång för att täcka 2 fönster+en altandörr bara, är less på de korta stängerna som sitter där nu.

Nej, nu ska jag väcka Älskling och konferera om vad vi ska hitta på idag. Sen hoppas jag på ett samtal från Sara senare idag, börjar få abstinens =)

Puss på er!

Perfekt städardag idag

så det är precis vad jag håller på med! Hemmet är minst sagt i behov av omvårdnad....

Med hösten så dyker mina renoveringscravings upp som ett brev på posten! Jag förutspår att jag om max en månad står och målar tak dagarna i ända. Furutaket i allrummet skriker efter en rejäl mängd vit färg, liksom lister, foder och dörrar... snaaaart är mitt hem furufritt, ärad vare Gud i höjden! Måste bara hitta en snygg tapet till allrummet också. Funderar på att bara tapetsera väggen där kaminen står med någon häftig tapet, och sedan måla resten.

Någon som vill köpa en
Noresundspegel från IKEA? Ge mig en hunka så är den din sen =) Passar inte riiiktigt in i stilen jag vill ha här hemma... Tänkte sätta den här och den här bilden där spegeln har suttit... eller vet inte om det blir just de där, men några bilder ur serien BILD i alla fall =) de är verkligen supersnygga!

Nej, nu tror jag att golvet har torkat såpass att jag kan lämna datarummet och börja dammtorka...

Hoppas ni har en trevlig dag! Och missa inte herrarnas spjutfinal i eftermiddag, Thorkildsen är klart sevärd... på många sätt =)

Puss på er

ojdå, en månad sedan..

nähä, jag blev inte flitigare på att blogga efter att jag acklimatiserat mig på Polar. Så det kan gå...

Nu är det då färdigjobbat för den här gången, äntligen! Uppskattar såklart att jag har ett relativt säkert sommarjobb år efter år, men det är ju inte vad jag vill göra med mitt liv. Måste verkligen försöka få mig ett annat sommarjobb nästa år, något som har relevans för min utbildning...

Om ni tycker att jag är frånvarande denna vecka så beror det på att det ju faktiskt pågår ett Friidrotts-VM, om ni nu har missat det =). Sitter alltså klistrad vid teven från morgon till kväll, tack och lov är lilleman samarbetsvillig och går med på att se film eller spela dataspel medan jag sitter och glor på dumburken!

Nu kom Älskling hem, så utförligare uppdatering kommer en annan dag... kanske...

Puss på er!