Måndag

Idag blir en familjedag, vet inte riktigt vad vi ska hitta på, bara... skulle nog behöva ge oss ut på en lite längre biltur så att Vilden sover en stund, han vaknade tidigt i morse och lär inte vara god att tas med i eftermiddag!

Hade rätt för övrigt, Thorkildsen var lika sevärd (läs: snygg!) som vanligt! Bara ett bra kast dock, spjutfinalen blev aldrig sådär spännande som de brukar bli. Över huvud taget var det en tam sista dag, damernas längdfinal dog när Brittney Reese drog till med ett 7.10-metershopp. Och att USA skulle vinna långa stafetten var väl inte heller någon överraskning. Nej, nu blickar jag framåt mot Golden League-galan på fredag, och Finnkampen helgen efter det. Ska förhoppningsvis ÄNTLIGEN få se Christian Ohlsson hoppa igen.

Vi hann inte städa riktigt hela huset igår, men vi kom en bra bit på väg i alla fall, skönt! Är så härligt att gå omkring i huset när det är alldeles nystädat. Måste dock inhandla nya gardiner till allrummet, de som satt där förut har nu fått flytta in i teverummet så allrummet känns ganska kalt just nu =) Måste försöka hitta en gardinstång som är tillräckligt lång för att täcka 2 fönster+en altandörr bara, är less på de korta stängerna som sitter där nu.

Nej, nu ska jag väcka Älskling och konferera om vad vi ska hitta på idag. Sen hoppas jag på ett samtal från Sara senare idag, börjar få abstinens =)

Puss på er!

Kommentarer
Postat av: Anette

De e kontaktplast, har klippt ut å klistrat på, då kan man riva bort de när man blir less :)

Postat av: Mia

Haha... ja det funkar om man bara vill :)



Ja, nu förstår jag varför saga är skendräktig hela tiden :P

2009-08-24 @ 22:31:50
URL: http://minivi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback