Vilden 4 år!

Japp, igår var äntligen den efterlängtade dagen här; Vildens födelsedag! Vi hade en mysig förmiddag bara vi tre, med tårtätning, skattjakt efter paket och sen paketöppning. Och eftersom en bild säger mer än tusen ord (sägs det iaf) så visar jag nog bilder istället för att surra på =)





Tror nog det var ganska roligt att fylla år, även om det som vanligt blev lite för mycket av det goda. Han pallar all uppmärksamhet och allt stoj en stund, men sen blir det jobbigt. Men idag hade han då hunnit landa i alla fall och har lekt på här hemma och tagit det lugnt.

Själv har jag tillbringat dagen med att göra en intervju och sedan med att transkribera det hela. Men nu är jag då klar med det iaf, nu ska jag bara lyckas sätta ihop allt till en rapport på tio sidor... Wish me luck!

Puss på er

Europa

Jahapp, blev beordrad att skriva här fastän jag egentligen inte har något att säga, så då är det väl bäst att jag gör det, då =)

Idag har vi gjort lite av varje. Vilden och Älskling var på gympan i morse, och sen kom Sara och Cappe hit för en liten lekstund. Gick dock lite sådär, ingen av pojkarna var på superhumör direkt! Efter lunchen for vi till Louise, Mange och Moa, där gick det något bättre med Vildens humör. Sen har vi ätit middag, och nu sitter jag här, mätt och belåten =)

Sitter och lyssnar på Björn Afzelius, så otroligt mycket bra musik den mannen gjorde! Här är en av mina absoluta favoriter i en inspelning från Hovdala slott 1989. Lyckades faktiskt lära mig att spela den här på gitarr en gång i tiden, skulle behöva ta upp den hobbyn...




Många av de bästa live-versionerna av hans låtar kommer faktiskt från just denna konsert, tydligen hade han en riktigt bra dag den gången!

Nej, nu ska jag gå och slå igång teven, dags att idrotta lite!

Hej med er.

Idétorka

Som ni kanske märker så sprutar det inte direkt inlägg från mig =) Detta har dock sin förklaring, har faktiskt inte så jättemycket att berätta om. Denna vecka (förutom måndag) har jag tillbringat vid köksbordet med dator och böcker framför mig, författandes intervjufrågor och försökt sätta mig in i hur en rekryteringsprocess bör se ut (enligt de som vet). Konstigt då att man saknar roliga saker att skriva om? Njaee...

Hur som helst, livet går sin gilla gång. Vilden har varit en riktig mardröm i början av veckan, men i morse verkade det åtminstone som att det finns hopp om förbättring! Det här med trotsperioder går verkligen i vågor. Sen har mitt tålamod verkligen varit nere på noll på sistone, så det har bråkats en hel del här hemma... Menmen, det är bara försöka ta nya tag och kämpa för att behålla humöret, inget blir ju bättre av att jag blir lika arg som han är...

I söndags var Vilden hos mormor, så då passade jag och Älskling på att dra upp skotrarna till Vidsel för att köra lite. Föret var hemskt, ett tjockt lager lössnö ovanpå en isskorpa, men roligt hade vi i alla fall! Åtminstone tills min skoter gick sönder... det var bara att bogsera hem den, just nu står den hos Sara och Conny för diagnosticering =) Hoppas på ett snabbt tillfrisknande så att den är pigg och alert till Brännmarkshelgen!

Jaha ja, det var nog ungefär allt jag hade att säga för tillfället. Nu ska jag gå och väcka Älskling så han kan fara och hämta Vilden från dagis.

Vilden och fästmön!

Insåg nyss att jag ju inte lagt upp några bilder från när Annica med familj var här! Något sötare än Vilden och Ebbagumman tillsammans finns nog inte, eller hur?? Döm själva =)




I övrigt knallar det på, vi fick ett litet bakslag igår när företagschefen som vi skulle intervjua ställde in med kort varsel, så nu har vi inte särskilt mkt att göra förrän vi lyckas få intervjun genomförd.

Nu ska jag sätta mig och försöka knåpa ihop lite frågor till min individuella utredning av ett företags personal- och kompetensförsörjning!

Sköt om er!