Det är en underbar tid på året att vara barn!

Mindre underbart att vara förälder till sagda barn däremot... :-)


Lilla hjärtat.

Idag var det dags för det första "riktiga" MVC-besöket med blodprover, trycktestning och så vidare :-) allt såg bara fint ut och som grädde på moset så lyckades barnmorskan fånga lillskattens hjärtslag! Tidigt med tanke på att vi inte gått 12 fulla veckor än, men jag är ju inte den som klagar :-) med Vilden kunde vi också höra hjärtljuden tidigt. Känns konstigt att återuppleva allt vi gick igenom under graviditeten med Vilden, det känns så länge sen :-)

Annars har dagen bjudit på några timmars jobb på 2 rum där vi packade upp en del roliga nyheter!

Nej, nu ska jag återgå till soffslöandet!


v 12 i morgon!

Ja herregud, tiden springer verkligen. Tyckte nyss vi var i vecka 4 =) På måndag blir det inskrivning, frånsett den skräckupplevelse som det lär bli att ställa mig på vågen så ska det bli kul! På något sätt känns det som att allt blir mer verkligt när man börjar springa hos barnmorskan =).

Annars då? Fick mig ett välbehövligt besök hos frissan i går, skönt! Nu skulle jag bara behöva någon som känner för att färga barret på mig också =) Har ju faktiskt inte visat nån bild sedan jag bytte hårfärg, får väl fixa det någon dag här snart..

Nej, nu ska jag gå och göra lite nytta!

Avslöja hemligheter.

Det där lyckoruset jag pratade om i förrförra inlägget? Förutom alla de bra sakerna med familj osv som jag räknade upp där och då, så finns det ju fler saker att glädja sig åt =)

Till exempel att jag ÄNTLIGEN fått ett jobb, ett femmånaders vikariat som börjar 2 maj. Som jag längtar!

Eller till exempel att Älskling kommer att få en alldeles särskild (något tidig, förhoppningsvis) födelsedagspresent lagom till 30-årsdagen. Beräknat leveransdatum är ungefär den 9 november. Vår älskade Vilde ska nämligen bli storebror!

DET kallar jag anledningar till att glädjas =)

Förresten.

Jag vill ha ert bästa recept på smörgåstårta. Gimme gimme!

Denna dag.

Trots att eftermiddagen och kvällen har spenderats på ett mjöligt ställe där jag kanske inte direkt älskar att vara, så känner jag mig ändå äckligt lycklig. Just nu är jag inne i en period där mitt liv bara rullar på och det är så JÄVLA skönt! Känslan är ett sammelsurium av flera faktorer, men tyvärr kan jag inte avslöja någon av dem riktigt än =) Men det kommer, det kommer! Måste ju bara väcka er nyfikenhet litegrann =) De mindre bra sakerna finns förstås där forfarande, men just idag kände jag för att bara glömma saker som arbetslöshet och dålig ekonomi och bara glädjas åt allt annat istället =)

Som sagt, just nu jobbar jag på det mjöliga stället. Inte världens roligaste jobb kanske, men ett jobb likafullt och ett som inbringar rätt bra med slantar. Så mjölet får man väl stå ut med =) Denna vecka och nästa vecka har jag fått anställning för än så länge, vi får väl se hur det blir därefter. 

Och som grädde på moset, som toppen på allt det där braiga och roliga som jag är glad över just för tillfället, så sitter min älskade man och son och tronar överst! Ni är så fina och det går inte en dag utan att jag känner vilken tur just jag har haft som får ha er i mitt liv. Älskar er pojkar!

Nu ska jag släpa min trötta lekamen ner i sängen där min fine son ligger och väntar. God natt på er mina vänner!