Träningsvärk...

....absolut! Magen är lika hemsk som igår, och nu börjar det komma i armarna också! Däremot har jag ont i lillfingret, misstänker att jag slog snett vid något tillfälle =) Men så ska det vara ibland!

Tittar på klockan och ser att det börjar vara dags att ta en liten powernap innan Vilden ska hämtas, såg just på det eminenta facebook att en av hans dagiskompisar fått magsjuka, så jag tror att vi har helgens aktiviteter ordnade i form av spytorkning :-/ Men det har jag väntat på länge, så jag tror nog att vi ska överleva det här också =)

Oj oj förresten...

såg ni??? TVÅ inlägg på en dag??

Boxning...

...har jag provat på idag! När jag kommit över känslan av att det är något pinsamt med att stå mitt emot min sambo och svettas och slåss så var det riktigt kul! Förutspår dock en hel del träningsvärk i armarna i morgon...
Hur som helst, jag tror att boxning är något jag faktiskt kan fastna för faktiskt, tänker släpa mig iväg till träningshallen nån dag här framöver och prova boxa lite säck i min ensamhet, bra för att bli av med agressioner i alla fall!

I övrigt händer inte mycket, inte nåt som är värt att skriva om i alla fall. I morgon ska jag uppfylla mina skyldigheter mot AF och ringa in och rapportera om vad jag pysslat med sen sist. 

Nej, nu ska jag gå och släppa in hundarna och sen börja göra Vilden nattiklar.

Puss på er!

1 månad som rökfri!

Japp, igår passerade jag enmånadersmarkeringen sedan jag slutade röka =). Nog för att det känns lite onödigt att hålla räkningen, det är ju ändå inte väsentligt, men liiite stolt måste jag väl få vara ändå? Det känns som en så otroligt stor bedrift, och jag är så glad att jag vågade ta steget, helt tack vare Allen Carrs bok!
Försöker starta ett nytt, hälsosammare liv rent allmänt, nu äter vi GI här hemma (fast Vilden får förstås sina kolhydrater) och jag och Älskling försöker komma igång med träningen. Igår var vi på gymmet och jag gav Älskling i uppdrag att döda mina magmuskler: jag kan meddela att han gjorde sitt bästa! Känner träningsvärken komma smygande i detta nu =)
Nej, nu ska jag fixa mig en nyttig frukost och sen ska jag slappa en stund...