Vår son, den nye Houdini?

Kort redogörelse för morgonens tilldragelse;

Jag och Älskling ligger och sover i godan ro när Vilden plötsligt börjar hojta. Men hjärnan kopplade inte riktigt eftersom ljudet kom från "fel håll" dvs från baksidan av huset och inte från väggen mellan oss och Wille. Älskling är dock ngt mera snabbtänkt och flyger upp och viker ifrån persiennerna. Mycket riktigt, där utanför fönstret står vår son i bara blöja!

Oansvariga föräldrar som låter en tvååring springa vind för våg inne i och utanför huset? Det kan man ju tro, men lyssna då på det här:
1. En grind är monterad i korridoren utanför våra sovrum, vilket innebär att Vilden bara kan gå in i vårt sovrum när han vaknar på morgonen.
2. Även om det nu är så att ungen har lärt sig klättra över grinden, så har vi en säkerhetskedja på altandörren, och denna satt fast när jag skulle springa ut och hämta Vilden.
3. Även ytterdörren var låst, och den skulle Vilden aldrig komma på att låsa igen efter sig från utsidan.

Slutledning: Skruttungen har alltså på något vis, trots att Älskling ALLTID vaknar så fort en råtta fiser i rummet, smugit sig igenom vårt sovrum, försiktigt öppnat altandörren och gått ut. Sedan har han hämtat en stol, klättrat upp på den och stängt altandörren efter sig, men sedan inte fått upp dörren igen, eftersom stolen stått i vägen.

SKA EN TVÅÅRING VERKLIGEN SYSSLA MED SÅDANT HÄR?

Kommentarer
Postat av: Anja

haha uppfinningsrikendomen är stor:)

2008-05-11 @ 21:27:50
Postat av: Sara

Det måste bli en kjedja i sovrummet oxå! =)

2008-05-12 @ 10:30:36
Postat av: Anja

vi kan ta de sen.. tycker inte själv att de va så big deal:)

2008-05-12 @ 18:51:13
Postat av: Åsa

haha....kan han månne vara lik sin mamma när hon var liten ;)

2008-05-13 @ 18:20:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback