Fredag

...och äntligen har Vilden sovit en hel natt! Var välbehövligt för oss allihop, kan jag säga =) Var lätt chockad när han började ropa i morse och klockan stod på tio i sju, vilken skillnad mot sisådär halv fem.

Idag blir han dock hemma från dagis, han började klaga igår över att han har ont i halsen, det tar ont när han sväljer. Så då får han vara hemma idag och ta det lite lugnt, är ju inte så schysst mot de andra barnen på dagis om han kommer dit och eventuellt smittar dem med halsfluss. Pratade med VC i morse, men de tyckte att vi skulle avvakta, det var ändå ingen idé att ta ett streptokockprov på honom idag eftersom han bara haft ont i ett par dagar och inte har någon feber. Så vi får väl se om han piggnar till under helgen eller om det går som det brukar gå; han blir redigt sjuk lördag kväll så att man måste in till akuten, det vore ju typiskt! Men så illa får vi väl hoppas att det inte går.
Så just nu lever lillskrutten på isglass, saft och juice.

Ikväll ska vi äta middag tillsammans med Sara och Conny. Hemgjord pizza, mums! Så nu måste jag sticka iväg på affären och handla lite ingredienser...

Ha en bra helg allihopa! Kram på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback