Härlig höstdag idag!

Ja, idag har det verkligen varit en sån där fantastisk höstdag! Till och med jag har gillat dagen, fastän det är lördag... ;-)

Vi började morgonen lite för tidigt för min smak, men har man något val när en treåring har bestämt sig för att kliva upp? Svar nej. Nej, nej nej... :-)

Hur som helst, när vi hade vaknat till så bestämde jag och
Syster oss för att ta unge och hundar och dra upp till Kanis för lite hundbus. Tyvärr var grinden till agilitybanan låst, så vi kunde inte leka. Men det löste sig ändå, vi gick till hundkappbanan och vandrade ett par varv :-)




(tack Mia för tipset om bildprogrammet, helt suveränt!)

Fanns många intressanta dofter (för hundarna) och konstiga mojänger (för Vilden) att undersöka!

Direkt vi hade kommit oss hem från Kanis så ringde Affe och ville ta ut hundarna på en promenad. Det fick han så klart, och två timmar senare fick jag tillbaka två MYCKET trötta och smutsiga hundar =) Kan säga som så, att de har mest lekt ryamattor hela kvällen.... Knappt de orkat lyfta på ögonbrynen!

Resten av dagen tillbringade jag med att försöka rensa undan i allrummet, för till veckan blir det TAKMÅLNING! Äntligen! Var in till Åsa på affärn igår och fick med mig lite tapetböcker hem också, men jag tror att jag avvaktar med det tills taket är målat, vill se hur mycket ljusare det blir med vitt tak först. Måste ta mig en funderare på om jag vågar satsa på en svart fondtapet!

Nu ska jag gå och socialisera med Älskling en liten stund innan det är dags för att krypa till kojs.

Puss på er!

Kommentarer
Postat av: syster

vacker unge och vacker hundar:)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback